2777
2789
عنوان

خدايا بهم ثابت كردي كه وجود نداري

212 بازدید | 21 پست

يا اگه داري خيلي بي انصاف و سنگ دلي

هيچ حكمتي تو كارات نبود هيچ امتحان الهي هم در كار نيست

ته غم، فقط غم بزرگ تره. ته اين زندگي هم مرگ

هيچوقت نشد.. پس حق نداري بگي چرا ازت زده شدم

هيچوقت سزاوار ارامش و خوشي نبودم؟ يعني يه ذره سلامتي و حال خوب حق من نبود؟

واقعا به خودت ميگي مهربون و رحمان و رحيم و فلان و بيسار؟ چطور مهربوني در حاليكه با تمام بي رحمي اين سرنوشتو برام ساختي... شايد هم حواست به همه بنده هات نيست و از عهده همه ي اين دنيا و ادما و جهان بر نمياي وقت نميكني يا از دستت كاري بر نمياد؟ شايد هم قدرتي نداري و فقط تنها كاري كه ازت ساخته است اينه كه يكي رو توي فلاكت بندازي و فقط به عذاب كشيدنش نگاه كني..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امیدوارم اتفاق های خیلی خوبی تو زندگی برات بیوفته که این ناراحتی هات رو بشوره و ببره

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

قربونت برم میفهممت

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

خدا میشه بگی گناه بچه ها چیه که باید این هوا رو نفس بکشن؟ گناه پیرمردا پیرزنا؟ مریض احوالا ؟ بارون ک دیگه دست توعه قربونت برم اونم ازمون دریغ میکنی

عرب ملک غزه کجا من کجا ؟ فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و آن این .فدای یک خشت ایران زمین

چرا کفر میگی؟؟؟گناهه

من بنده اين خدا نيستم عزيزم فوقش چهارتا بلاي بدتر سرم در مياره مگه غير از اينه؟ نهايتا فردا به درجه اي ميرسم كه خودمو مجبور ميشم بكشم ديگه كثيف تر از اين كه نيست

ان شاءالله بزودی روزای خوب زندگیت بیان ان شاءالله بحق امام زمان

ممنونم شما به جاي من دعا كن

من كه هرچي ارزو كردم برعكس شده اين حجم از نحس بودن و اين هم فلاكت براي يه انسان زياديه...