2777
2789
عنوان

چیکار کنم که آروم بشم؟

2268 بازدید | 52 پست

اگه تاپیک های قبلی منو خونده باشین میدونین که پدر من وقتی خونه اش بودم خیلی زیاد به ماها ظلم کرد طوری که فقط آرزوی مرگ داشتیم اون رفتارها و اذیتاش باعث شد که از لحاظ روحی خیلی آسیب ببینم که البته خودمو با مطالعه و مشاوره جمع و جور کردم و همیشه اونقدر خوشحال به نظر میرسیدم که کسی باورش نمیشد چنین مشکلاتی داشتم خلاصه بعدش که عاشق همسرم شدم و تو زندگی خودم واقعا آرامشو حس کردم ما اینقدر خوشبخت بودیم که هر کی ما رو می دید دوست داشت جای من باشه البته تو همه زندگی ها مشکلات و بحث و دعوا هم هست ولی یه آرامش درونی داشتیم من به خاطر ادامه تحصیلم مجبور شدم برم شهرستان و هی در رفت و آمد باشم این باعث شد ذهنم درگیر بشه که نکنه بقیه به چشمش بیان و خیانت کنه و اینا خیلی هم بحث میکردم باهاش و خیلی کنترلش میکردم یه مدت که گذشت آروم شدم و بهم ثابت شد الکی گیر میدادم و حس منو همسرم تغییر نکرد تا اینکه بعد یه مدت باز یه کم بهش شک کردم ولی این بار حسم درست بود فهمیدم خیانت کرده گرچه اولش همه چیو انکار کرد

همه چیو دوباره از نو میسازم

من خیلی شوکه شدم باورم نمیشد و خودش بهم اعتراف کرد که میخواسته باهام حرف بزنه که توافقی جدا بشیم که بره با اون خانومه منم اول قبول کردم چون بهم برخورد و متاسفانه واکنش های خیلی بدی هم بهش نشون دادم اما چند روز بعدش گفت من یه چیزی گفتم مگه میتونم اینقدر راحت همه چیو خراب کنم و ببخش و ... من چون عاشقش بودم میخواستم ببخشمش اما وقتی فهمیدم اون خانوم کی بوده اینقدر اعصابم خرد شد که دو ماه با قهر از خونه رفتم اونم هی میومدم جلو واسه آشتی اما نمیتونستم فراموش کنم اون خانومه یکی از آشناهامون بود که کم رفت و آمد داشتیم و متاهله و یه بچه ام داره خلاصه من نخواستم کسی بفهمه و آبروریزی بشه فقط خونواده ام میدونستن و پدر همسرم البته الان برگشتم و مثل سابق شده همه چی چون این موضوع مال خیلی وقت پیشه

حالا چیزی که اذیتم میکنه اینه که همش خودمو سرزنش میکنم که چرا اینقدر قدرنشناس خوبیای من بود؟ و نگرانم بابت اینکه میدونم اون خانوم کرم میریزه تا هرجور شده زندگیمون بهم بخوره

چیکار کنم که آروم شم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری اگه شرایط شو داری جدا شو یا

بیخیال باش

من خودم نمیتونم به مردی که یه بار خیانت کرده دوباره اعتماد کنم

دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....

شانست عين منه خواهر از اين ذكر ا بگو عالما بلدن خروف ابجد اسمت و بگو طالع و سبك كنن منم شنيدم دنبال كسي م برام ببينه چرا انقدر بدبختم خسته شدم

....!هیچ کس احساسم را نفهمید. ..!

چقدر بده که در زمان حال همه چیز اوکی باشه ولی فکر گذشته رهات نکنه

به نظرم محکم ترین اطمینان رو میتونی از همسرت بگیری باهاش در مورد هرچی ذهنتو مشغول میکنه صحبت کن و ازش بخواه که مطمئنت کنه

حق داری اگه شرایط شو داری جدا شو یا بیخیال باش من خودم نمیتونم به مردی که یه بار خیانت کرده دوباره ...

خیلی اذیت شدم اما واقعا نمیتونم دل بکنم ازش البته بعد عید وقت دارم واسه روانشناس