2777
2789
عنوان

چیکار کنم که آروم بشم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2269 بازدید | 52 پست
عزیزم چرا تو بری روانشناس مگه تو خیانت کردی کسی که به روانشناس احتیاج داره اونه مخصوصا اونجاش که گ ...

خیلی بعدش اظهار پشیمونی کرد به پام افتاد و گریه که اشتباه کردم من میخوام برم روانشناس چون شوک بدی بهم وارد شد ما خیلی عاشق هم بودیم خیلی احساس خوشبختی میکردم

همه چیو دوباره از نو میسازم
اخه خانومه خیلی سلیطه است و خیلی کینه ای اصلا به خاطر کینه ای که از قبل ازم داشت اینکارو کرده مطمئنم

همون ديگه عزيزم با اين جور موجودات بايد سنجيده عمل كرد به مشاور بگى و كامل توضيح بدى شخصيتش رو بهتر ميتونه راهنماييت كنه كه خداى نكرده از چاله نيفتى تو چاه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب خدا ادم شاخش درمیاد ی زن یا دختر چقدر میتونه بیشرف و بی حیا باشه بیفته پای مرد زن دار دیگه بدتر از ...

من که بالاخره دست اینو پیش خانواده شوهرش و شوهرش رو میکنم چون میدونم با برادرشوهرشم رابطه داشته 

نمیخوام قضاوتت کنم استارتر، ولی واقعا موندم که چجور میتونی به کسی که بهت خیانت کرده دوباره فرصت بدی ...

برای منم خط قرمزم بود اما نمیتونم دوریشو تحمل کنم نمیتونم نبخشمش میدونم احمقانه اس 

اخه تا میام حرف بزنم میگه گذشته رو ول کن هی بغلم میکنه میگه بهشون دیگه فکر نکن خواهشا نمیذاره بحث با ...

خب حالا ک اینطوره دیگه این فکرارو بذار کنار واقعا

توکل به خدا 

دنیا دار مکافاته خواهر همه این روزا تو زندگیشون هزارتا گیرو گور دارن حالا مال شما که حل شدست خداروشکر

همسر شماهم که این راهو رفته و دیده عاقبتی نداره پس فرصتی ک با بزرگواری بش دادی رو با این فکرا خراب نکن بهش اعتماد کن یک بار دیگ 

کاش آروم بشم

ميشى عزيزم ،به اين فكر كن چقدر التماست كرد كه بمونى اگه براش مهم نبودى يا خوبيات رو نفهميده بود انقدر خودش رو كوچيك نمى كرد بعدشم تو غلط بودن كار شوهرت بحثى نيست اما مردا كلا با واژه ارامش مشكل دارن و تو تنها نيستى من كسايى رو مى شناسم كه بعد از يه عمر زندگى مرده خيانت كرده ،به اين موضوع هرچى بيشتر فكر كنى بيشتر برافروخته ميشى فعلا از ذهنت بندازشون تو اشغالى تا برى مشاوره ببينى اون چى ميگه

ب نظر م بجای حرص خوردن ی فکر اساسی کن حال اون خانوم رو جا بیاری و هرگونه ارتباط و قط کن شماره هاتونو عوض کنید حتی آدرس خونه تونو ندونه بعضی وقتا بجای رفتن باید بموني حال بقیه رو بگیری سنگر رو خالی نکنی 

خب حالا ک اینطوره دیگه این فکرارو بذار کنار واقعا توکل به خدا  دنیا دار مکافاته خواهر همه این ...

من همش در رفت و آمدم شهرستان درس میخونم این باعث میشه همش شک کنم

ب نظر م بجای حرص خوردن ی فکر اساسی کن حال اون خانوم رو جا بیاری و هرگونه ارتباط و قط کن شماره هاتونو ...

دارم یه فکر اساسی میکنم میخوام تو عمل انجام شده قرارش بدم و جلو شوهرش دستش رو بشه فقط دخترش گناه داره