2777
2789
عنوان

چیکار کنم که آروم بشم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2269 بازدید | 52 پست
من همش در رفت و آمدم شهرستان درس میخونم این باعث میشه همش شک کنم

یکم سیاست هم خوبه چاشنی کارت کنی

امیدوارم ی فمنیست این نظر منو نخونه اقا من خودم فمنیستم😊

براش روی یخچال پیامهای عاشقونه بذار، هدیه های کوچیک کارت پستال اینا بخر، مدام بهش پیام بده یا بهش بگو در طول روز سراغتو بگیره تماسای کوتاهی داشته باشه چون دلت براش تنگ میشه

اگ بفهمه ازش نا امیدی و احتمالشو میدی ک دوباره خطا کنه شاید اوضاع خوب پیش نره اما اگ اطمینان کامل شمارو ببینه قطعا به چیزی غیر از شما فکرم نمیکنه

یکم سیاست هم خوبه چاشنی کارت کنی امیدوارم ی فمنیست این نظر منو نخونه اقا من خودم فمنیستم😊 براش رو ...

اتفاقا همیشه واسش دست نوشته میذارم و میرم همش وقتی میام جشن میگیریم و مثل قبل باهاش خوبم اما این خانومه خیلی از گذشته ازم کینه داره ول کن نیس میدونم

همه چیو دوباره از نو میسازم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا همیشه واسش دست نوشته میذارم و میرم همش وقتی میام جشن میگیریم و مثل قبل باهاش خوبم اما این خان ...

چقدر خوبه که این برنامه هارو دارید

اون خانم رو هم ی جوری ب گوشش برسون ک اگ کسی به زندگیت دست درازی کنه ازش شکایت میکنی ی جوری شیر فهمش کن

چقدر خوبه که این برنامه هارو دارید اون خانم رو هم ی جوری ب گوشش برسون ک اگ کسی به زندگیت دست درازی ...

اینا رو قبلا گفتم بهش یه سر و صدایی جلو در خونه میکرد با من که داری تهمت میزنی و شکایت میکنم منم و ...

همه چیو دوباره از نو میسازم
البته بهش گفتم یه بار دیگه چیزی ببینم حتی سوال نمیپرسم جدا میشم قیدتو میزنم واسه همیشه

این رو کاملا بهش تفهمیم کن، که یکبار فقط یکبار دیگه تکرار بشه ، حتی ازش یه کلمه توضیح هم نمیخوای و برای همیشه میری... برا خودتم یه جمله قبلا خونده بودم که بنظرم خیلیییب به دردت میخوره یادت باشه: اشتباهی که بیش از یکبار رخ دهد ،انتـخاب است ..... همین.