2777
2789

یه لیوان آب سقاخونه روبروی پنجره فولاد و ایوون طلا💛

دخیل بستن به پنجره فولاد🤍

توی صحن روبروی حرم بشینی و از چیزایی که دارن اذیتت میکنن  براش بگی💚

و در نهایت یه لیوان چایی از چایخونه 🤎 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

سلام  عزیزم برای خواهر بزرگه ی منم دعا میکنی که زودتر عقد کنه 🥲🥲 خیبلییی لطف میکنی 

توروخدا یادت نره🥲

۲ نکته ی مهم از امیر مومنین : ۱)امام علی (ع) : به دلت بقبولان که دنیا فانیست ✨️۲) علی را گفتند : ای علی چگونه علی شدی ؟ امام فرمودند : نگهبان دلم بودم ✨️ ‌‌‌‌‌..." خویش شکر گذار تمام داشته هایش هست " حتی گاهی شکرگذار غم هایش . 

سلام عزیزم برای خواهر بزرگه ی منم دعا میکنی که زودتر عقد کنه 🥲🥲 خیبلییی لطف میکنی توروخدا یادت نر ...

سلام 

حتما عزیزم

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم زیارتت قبولمیشه برا منم دعا کنی به عشقم برسم فاطمه ام

سلام عزیزم ممنونم چشم 

زیارتت قبول خواهر میشه برای منم دعا کنید ممنونم

ممنون گلم

حتما🙏🏻

سلام حتما عزیزم

💕💕

۲ نکته ی مهم از امیر مومنین : ۱)امام علی (ع) : به دلت بقبولان که دنیا فانیست ✨️۲) علی را گفتند : ای علی چگونه علی شدی ؟ امام فرمودند : نگهبان دلم بودم ✨️ ‌‌‌‌‌..." خویش شکر گذار تمام داشته هایش هست " حتی گاهی شکرگذار غم هایش . 

سلام عزیزم میشه برای منم دعا کنی برم پیش عشقم خیلی دلتنگشم🥺💔

سلام عزیزم،حتما🌷

عزیزم میشه از آقا بخوای به داد زندگیم برسه خانواده همسرم دست از سرمون بردارن بذارن زندگی مونو کنیم

انشالله همونی بشه که میخوای عزیزم 

ممنونم عزیزم انشالله خوشبخت بشی

قربون شما عزیزم همچنین 🙏🏻