2777
2789
عنوان

جدیدا همه افسرده و روح مُرده شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 37 پست
ببین همین افکار منفی باعث سرخوردگی و افسردگی میشه اینکه تو شام تو خونه تو ببری پارک بخوری یا هنوز صب ...

نماز بله میخونم

واقعا امید به زندگی اینکارارو ندارم 

والا انقدر گرونیه مگه میشه هر روز بیرون رفت؟تا بری دم کوچه بخوای یه چی بخری حالا چه پوشاک چه خوراکی ...

آره خیلی چیزای ساده داره برا خیلیها میشه حسرت.

با این همه حسرت دل خوش از کجا بیارن مردم

زندگی زیباست ای زیباپسند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نماز بله میخونمواقعا امید به زندگی اینکارارو ندارم

چرا دو روزه اومدیم این دنیا زندگی کنیم بریم این بهانه ها چیه دنیایی هم بدبختی باشه باید حالت خوب نگه داری انسان با آرزو تلاش زنده است 

دختری از جنس دریا 

ادم میره فضای سبز اونجا باز یه عالمه ادم افسرده میبینه

خب مگه مریض هستیم بریم اونجا چه لزومی داره هرروز صفحه اینستاگرام رو باز کنیم زندگی بلاگر ها و مشکلات بقیه رو بخونیم و ببینیم چرا واقعا 

دختری از جنس دریا 

عزیزم شما به فضا توجه کن چیکار به آدم هاش داری😂

چمیدونم والا... اخه ادما جو فضا رو عوض میکنن

من خودم بهترین مسکن برام طبیعت🌿💚یه بار بلند شدم رفتم پارک که حال خوب بگیرم اونجا دیدم چندتا پسره افتادن ب جون یه دختری کتک و کتک‌کاری (یه اکیپ دوس دختر و پسری…)💔🤐