2777
2789
عنوان

جدیدا همه افسرده و روح مُرده شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب همینه آدم وقتی نره بیرون نره تو فضای سبز همش تمام دنیاش گوشی باشه افسرده و نا امید میشه

والا انقدر گرونیه مگه میشه هر روز بیرون رفت؟

تا بری دم کوچه بخوای یه چی بخری حالا چه پوشاک چه خوراکی خیلی هزینش میشه

بعد کرونا همه چی ول شد

هیچی صاحب نداره

از افزایش قیمت بی رویه همه چیز گرفته تا رفتارهای سر از خود و برخوردهای سلیقه ای توی جامعه

کلا شرایط تغییر کرد

تق و توق ۱۲ روزه هم مزید بر علت

.                                                                  

دقیقا دیشب همه جمع بودیم فامیلا همینو میگفتیم دلیلش هم اینه که شیاطین رو زمین زیاد شدن زندگی به مردم سخت کردن و قرار ظهور نزدیک باشه نزدیک ظهور این‌قدر غم مصیبت سختی تو این دنیا زیاد میشه که مردم از ته دل دنبال منجی میگردن

محبتها کم شد

انگار یاد گرفتیم خیلی راحت میشه به عیادت بقیه نرفت احوالپرسی نکرد،میشه خیلی راحت از مرگ بقیه ناراحت نشد انقدر که فوتی ها زیاد بود

زندگی زیباست ای زیباپسند
والا انقدر گرونیه مگه میشه هر روز بیرون رفت؟تا بری دم کوچه بخوای یه چی بخری حالا چه پوشاک چه خوراکی ...

ببین همین افکار منفی باعث سرخوردگی و افسردگی میشه اینکه تو شام تو خونه تو ببری پارک بخوری یا هنوز صبح نون تازه بخری هوای اول صبح رو تنفس کنی چه قیمتی داره نماز اصلا می‌دونی چقدر حال آدم خوب می‌کنه 

دختری از جنس دریا