2777
2789
خاک تو سرم اخه جرعتشو ندارم وگرنه ب بدترین شکل خودمو میکشتم

بیخیااااال... منی که چندین بار سابقه خودکشی ناموفق داشتم تهش چیشد؟

بمیری یه چیزه، نمیری یه چیز

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌،ومادروطن‌بیگانه‌ایم...

من نمیدونم مشکلت چیه قصدم ندارممشکلت رو کوچیک جلوه بدم ولی بدون هر مشکلی الان داری چند سال بعد بهش م ...

خدا از دهنت بشنوه

خدا کنه چندسال دیگه اوضاع بهتر شه 

مرسی از دلداریت عزیزم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی از آدما توی دوره ای از زندگیشون این فکر به سرشون زده  ولی وقتی زمان گذشت بعدها فهمیدن بخاطر فشار و استرس مقطعی این فکرو میکردن و چقدر زندگیشونو دوست دارن

بهتره با ۱۴۸۰ مشاوره تلفنی رایگان صحبت کنی کمکت میکنن

یک روز تمام راه‌هایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخ‌ترین قصه دنیاست...💔

خدا از دهنت بشنوهخدا کنه چندسال دیگه اوضاع بهتر شه مرسی از دلداریت عزیزم

قوربونت عزیزم،میگذره پایان شب سیه سپید است امیدوارم سختی شب زیاد اذیتت نکنه و صبح قشنگی داشته باشی،اینم در گوشت بگم خدا یه پاداش هایی بهم داد که ۱۰۰۰برابر دردی ک کشیدم جبران کرد

بمیرم راحت میشم 😔

نه واقعا اینطوری نیست... نمی‌دونم بازم...

برو با یه مشاور صحبت کن، نابود می‌کنی خودتو...

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌،ومادروطن‌بیگانه‌ایم...

فقط جرات نداری خودکشی کاری نداره فکر پدر مادرت چی اونا چکارکنن من اگ تنهابودم راحت میکشتم خودمو

بابام؟؟ 

بابام ب درک ب جهنم اینقد ناراحت بشه تا دق کنه 

بیشتر ناراحتی الانم برا مامانمه ک اینقد سختی و فقیری کشید پیش بابای عوضیم