2777
2789
عنوان

بد ترین کاری که یه مهمون تو خونتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 22 پست
اره دارم واقعا رو دستشویی حساسم خودمم بیرون و مهمونی نمیرم برم هتل هم اولین کاری ک میکنم دستکش میپوش ...

پیر میکنی خودتو

جدی دنبال درمان باش

راهش تراپیست خوب و داروعه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
اره دارم واقعا رو دستشویی حساسم خودمم بیرون و مهمونی نمیرم برم هتل هم اولین کاری ک میکنم دستکش میپوش ...

وای من دلم بر نمیداره دستشویی جای دیگه رو بشورم ،عوقم مبگیره

یاد پدرم افتادم که می گفت: نه با کسی بحث کن، نه از کسی انتقاد کن. هر کی هر چی گفت بگو حق با شماست و خودت را خلاص کن. آدم ها عقیده ات را که می پرسند، نظرت را نمی خواهند، می خواهند با عقیده ی خودشان موافقت کنی. بحث کردن با آدم ها بی فایده است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون بچه ۲ ۳ سالش بودا

اووو. بچه ای که بزرگه که دیگه میره دستشویی، چقدر کار مادرش زشت بوده و اون همه عن چه جوری شسته. خاک عالم... چون نوزاد میشه با همون پوشک  و دستمال تمیز کرد بعد تو روشور آب کشید. 

ی سوال، واقعا بچه ی کوچیک چند ماه رو شما کجا می شورین؟ اخه نمیشه تو خود دستشویی شست! چه جوری هم شلنگ ...

ببینین خونه خود ادم فرق میکنه شاید دست تنها باشه و از رو اجبار کاری کنه ولی خونه یکی دیگه کار درستی نیست... بنظرم بهتره از دستمال مرطوب استفاده کنه تا بره خونه خودش... یا خیلی وسواس داره کمک بگیره از همراهیش و ببره دسشویی... تو روشویی ک آدم مسواک میزنه خودتون باشین بچه نوزاد ماتحتش شسته بشه دلتون میگیره؟؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
اووو. بچه ای که بزرگه که دیگه میره دستشویی، چقدر کار مادرش زشت بوده و اون همه عن چه جوری شسته. خاک ع ...

آره دقیقا 

خیلی پررو هستنا اصلنم نمیشه گردنشون گذاشت هیچیو