اره دارم واقعا رو دستشویی حساسم خودمم بیرون و مهمونی نمیرم برم هتل هم اولین کاری ک میکنم دستکش میپوش ...
پیر میکنی خودتو
جدی دنبال درمان باش
راهش تراپیست خوب و داروعه
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
اره دارم واقعا رو دستشویی حساسم خودمم بیرون و مهمونی نمیرم برم هتل هم اولین کاری ک میکنم دستکش میپوش ...
وای من دلم بر نمیداره دستشویی جای دیگه رو بشورم ،عوقم مبگیره
یاد پدرم افتادم که می گفت: نه با کسی بحث کن، نه از کسی انتقاد کن. هر کی هر چی گفت بگو حق با شماست و خودت را خلاص کن. آدم ها عقیده ات را که می پرسند، نظرت را نمی خواهند، می خواهند با عقیده ی خودشان موافقت کنی. بحث کردن با آدم ها بی فایده است.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ی سوال، واقعا بچه ی کوچیک چند ماه رو شما کجا می شورین؟ اخه نمیشه تو خود دستشویی شست! چه جوری هم شلنگ بگیری هم بچه رو ، مجبوری تو روشور دستشویی بشوری مگه نه؟
اووو. بچه ای که بزرگه که دیگه میره دستشویی، چقدر کار مادرش زشت بوده و اون همه عن چه جوری شسته. خاک عالم... چون نوزاد میشه با همون پوشک و دستمال تمیز کرد بعد تو روشور آب کشید.
ی سوال، واقعا بچه ی کوچیک چند ماه رو شما کجا می شورین؟ اخه نمیشه تو خود دستشویی شست! چه جوری هم شلنگ ...
ببینین خونه خود ادم فرق میکنه شاید دست تنها باشه و از رو اجبار کاری کنه ولی خونه یکی دیگه کار درستی نیست... بنظرم بهتره از دستمال مرطوب استفاده کنه تا بره خونه خودش... یا خیلی وسواس داره کمک بگیره از همراهیش و ببره دسشویی... تو روشویی ک آدم مسواک میزنه خودتون باشین بچه نوزاد ماتحتش شسته بشه دلتون میگیره؟؟