2777
2789
عنوان

زنداداشم هر جا منو میبینه چپ چپ میره انگار من مقصرم شما قضاوت کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب جوابشو دادی ..میگفتی داداشم بدبخت شد من نمی‌خوام بشم زوزه 🤣🤣🤣🤣😵‍💫

گفتم بهش داداشم تو رو گرفت بدبخت شد😂

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
خیلی پروهه من لیسانسم ولی اون خودش ی مدرک درست و حسابی نداره ولی منو مسخره میکنه

انشاالله که خوشبخت باشید تا چشمش دربیاد،حتما کمالات و محاسن زیادی داشتید که خواستگارتون بوده

خدایا عاشقتم،جز خودم ازت هیچ گله ای ندارم

جالب اینه مامانم میگه نباید چیزی میگفتی بخاطر داداشت

واقعیت اینه که در مقام خواهرشوهر نبودی نمیتونستی اینجوری برخورد کنی فامیل شوهر چون فکر میکنن دختر مردم رو گرفتن دارن خرجشو میدن میتونن برخورد تندم داشته باشن 

البته که حرفای زن داداشتونم بد بوده واقعا هر خواستگاری ای دو طرف داره دیگه یا آره ست یا نه

گفتم بهش داداشم تو رو گرفت بدبخت شد😂

خوب گفتی .انگار زوره ‌دختر به دختر کردن الان دردسره؛ فکر کن یکی باشه هم خواهر شوهرت باشه هم زن داداشتتتت 🫣🫣😶😶😶😶بازی دو سر باخت 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

انشاالله که خوشبخت باشید تا چشمش دربیاد،حتما کمالات و محاسن زیادی داشتید که خواستگارتون بوده

نمیگم خیلی عالیم ولی دختری نیستم که اهل پسر و بیرون رفتن و اینا باشم اهل درس و دانشگاهم 

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
مقصر اصلی زن داداشه هست من خیلی بدم میاد یکی پشت سرم حرف بزنه آتیش میگیرم ایشون کارش خوب بوده جوابشو ...

بله جواب دادن خوبه ،اتفاقا جواب ندادن اشتباهه 

ولی می‌تونست بهتر جواب بده مثلاً همون اول که همچین چیزی شنیده بگه برادرت پسر خوبیه ولی ما به درد هم نمی‌خوریم و انتخاب من نیست ایشالا خوشبخت بشه ولی دیگه لطفا این موضوع رو پیش نکشید و از این حرفا

اونم قطعا دیگه تکرار نمیکرد

خوب گفتی .انگار زوره ‌دختر به دختر کردن الان دردسره؛ فکر کن یکی باشه هم خواهر شوهرت باشه هم زن داداش ...

همینو بگو هم زنداداش هم خواهر شوهر😂

خواهرم گفت خدا خیلی دوست داشت قبول نکردی

همینو بگو هم زنداداش هم خواهر شوهر😂خواهرم گفت خدا خیلی دوست داشت قبول نکردی

والله خوب کردی قبول نکردی

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

افرین جوابشو خوب دادی

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
همینو بگو هم زنداداش هم خواهر شوهر😂خواهرم گفت خدا خیلی دوست داشت قبول نکردی

داداش من یه مدت کراش داشت رو خواهر شوهر ابجیمم .خدا بخیر گذروند و اصلاا به مرحله ی مطرح کردن موضوع هم نرسید