2777
2789
عنوان

زنداداشم هر جا منو میبینه چپ چپ میره انگار من مقصرم شما قضاوت کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از اون ماجراها که یه تنه اومدی به قاضی و راضی برمیگردیبه هر حال باید حرف های زنداداشم هم شنیده بشه

عزیز دلم ۵ تا زنداداش دارم ۴ تاشون عالین ماه

خداشاهده من هیچ حرفی بهش نزدم فقط به خواهر بزرگش گفتم عزیزم قصد ازدواج ندارم حتی گفت بیایم خونتون منم گفتم اگه قدمتون روی چشم ولی واسه خواستگاری نه چون من نمیخوام ازدواج کنم .

و دیگه من هیچ حرفی نزدم خدای بالا سرم شاهده .

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
هردو تون مقصریددیگه دعوا کردین و پرده ها دریده شده و به هم توهین کردید انتظار جنگ سرد باید داشته با ...

ایشون چرا مقصرن.یه جواب نه داده.هی مشت سرش حرف زده چیزی نگفته.باز باید سکوت میکرد؟

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

واقعیت اینه که در مقام خواهرشوهر نبودی نمیتونستی اینجوری برخورد کنی فامیل شوهر چون فکر میکنن دختر مر ...

توام مشخصه از خانواده شوهرت دلخوشی نداری تو این تاپیک با عروس همزاد پنداری میکنی

شاید...روزی...جایی...خوشبختی اتفاقی سری به من هم بزند...

اسی اینکه جوابش رو دادی مشکلی نیست ولی لحن بیانت خوب نبوده. خیلی تند رفتی، توهین و بی احترامی کردی و جلوی جاریش خوردش کردی. الان هم برخورد اون طبیعیه.

باید با آرامش، احترام و باوقار جوابش را می دادی نه با تندی و توهین. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

گفتم هردو مقصرن ،نگفتم فقط استارترنظر من اینه

اصلا یه درصدم استارتر مقصر نیست.بارها نشنیده گرفته نمیشه که هی کوچیکش کنه سکوت کنه.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

مقصر خودش بود....که خارش میکنه خودش سفارش میکنه

چی

توام مشخصه از خانواده شوهرت دلخوشی نداری تو این تاپیک با عروس همزاد پنداری میکنی

من هم فامیل عروس بودم هم فامیل دوماد و دیدم که فامیل شوهر خیلی راحتتر حرف میزنن تا فامیل زن و میگن گوشتمون زیر دندون داماده اصطلاحا 

با عروسشون همزاد پنداری نمیکنم ولی وقتی خواهرشوهر گفته خودت به زور دیپلم گرفتی و در حد داداش من نبودی عروس سکوت کرده ولی خواهرشوهر درمقابل عروس جواب کوبنده ای داده در حالی که عروس احساس کرده تحقیر شده خواستگاری برادرش رد شده

بله جواب دادن خوبه ،اتفاقا جواب ندادن اشتباهه ولی می‌تونست بهتر جواب بده مثلاً همون اول که همچین چیز ...

کاری به زن داداشش ندارم 

ولی بعضیا واقعا زبون نفهم هستن اینجوری صحبت کنی بدتر انجام میدن خودم تو فامیل خیلی دیدم به خاطر همین تصمیم گرفتم با جیغ و داد و دعوا بفهمونم بهشون که واقعا جواب داده 

God, please give me great wealth so that I can befortunate

کاری به زن داداشش ندارم ولی بعضیا واقعا زبون نفهم هستن اینجوری صحبت کنی بدتر انجام میدن خودم تو فامی ...

اینم درسته

ولی آدم به بار با ملایمت جواب میده اگه طرف بازم تکرار کرد اینبار با شدت یا دعوا

استارتر یبارکی عروسشون رو جلوی جاری هاش خردش کرده و کلی بهش توهین کرده و سرکوفت زده ،اتفاقا اون عروس کوتاه اومده که اینبار سکوت کرده اگه سلیطه بود بازم جواب میداد و دعوا و اهانت بیشتر میشد

طرفدار عروس نیستم گفتم هردو مقصرن چون این موضوع ساده تر از اینا می‌تونست حل بشه

تو‌کامنتام به یه نفر دیگه توضیح دادمخواستی بخون نخواستی هم هیچ

خوندم.ولی وقتی بی دلیل بره پشت سرش به همه تحقیر کنه ایشونه حقشه جواب در خور بشنوه.این خانم تو خانواده جلو یه نفر گفته تو خونه خودشون هم داشته تحقیر میکرده .حرمت خونه رو نگه نداشته.من بودم شاید انقد تند نمیگفتم ولی دقیقا عین حرفای خودشو شنیده