2777
2789

سلام

دوست داشت منو واسه داداشش خواستگاری کنه داداشش پسر خوبیه و مهندس ولی من دوست نداشتم 

وقتی جواب رد دادم حرف زدن های زنداداشم شروع شد پشت سر مم

میگفت مگه این کیه که داداش منو رد میکنه و.....

من اهمیت نمی‌دادم ولی یبار زنداداشام که خونه بودت دوتاشون توی اتاق بودن شنیدم زنداداشم داشت به اون یکی زنداداشم میگفت که مگه این کیه که برادرمو رد کرد و این حتی از نظر تحصیلی هم در حد برادرم نیست و داداشم خواست وگرنه من اینکارو نمیکردم و این رشتش هنر و چرت و پرته و داداش من مهندسه

اون یکی زنداداشم بهش گفت(رویا)منو میگفت که دختر خوبیه و هر کسی حق انتخاب داره و از این حرفا.

منم یهو درو باز کردم و بهش گفتم تا حالا چند بار شنیدم از این و اون که پشت سر من حرف زدی و گفتی این در حد داداشم نبود من سکوت کردم ولی انگار پرو تر از این حرفایی تو خودت دیپلمت بزور گرفتی خودتو انداختی به برادر من که هم مهندسه و هم استاد دانشگاه 

تو چی داری که داداش من تو رو گرفت؟بار آخرت باشه که پشت سر من حرف مفت میزنی دفعه بعد جور دیگه باهات برخورد میکنم..

لال شد هیچی نگفت

حالا از اون موقعه به بعد هر موقعه منو میبینه چپ میره بهم 

واسم مهم نیست چون حقش بود

حالا شما بگید تقصیر منه یا اون؟

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

چرا من احساس می کنم کافی نبوده باید بیشتر می گذاشتی تو کاسه اش 

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💛                            دختر چشم آبی ابرو مشکی که دل میده به بازیگر چینی💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖تو محله مون نداشتیم اون بازیگر چینی رو متاسفانه       💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞من یک دختر فانتزی هستم که درون رویا های شرقی 💝💝💝 اما در حال حاضر فقط یک ۸۹ هستم که تیزهوشان میره و شاگرد اوله💝💝💝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا من احساس می کنم کافی نبوده باید بیشتر می گذاشتی تو کاسه اش

جالب اینه مامانم میگه نباید چیزی میگفتی بخاطر داداشت

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
تقصیر خانم برادرتون،خیلی آتیش گرفته

خیلی پروهه 

من لیسانسم ولی اون خودش ی مدرک درست و حسابی نداره ولی منو مسخره میکنه

من زن داداشتم...خیلی آدم بدی هستی که پشت سرم اینجا تایپک زدی....الان با کمربند میام میکشمت تازه بعدش ...

مسخره بودش( هستی یا نه🤣🤣🤣🤣)

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💛                            دختر چشم آبی ابرو مشکی که دل میده به بازیگر چینی💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖تو محله مون نداشتیم اون بازیگر چینی رو متاسفانه       💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞من یک دختر فانتزی هستم که درون رویا های شرقی 💝💝💝 اما در حال حاضر فقط یک ۸۹ هستم که تیزهوشان میره و شاگرد اوله💝💝💝

من زن داداشتم...خیلی آدم بدی هستی که پشت سرم اینجا تایپک زدی....الان با کمربند میام میکشمت تازه بعدش ...

وای 😂😂😂😂😂😂

هردو تون مقصریددیگه دعوا کردین و پرده ها دریده شده و به هم توهین کردید انتظار جنگ سرد باید داشته با ...

مقصر اصلی زن داداشه هست 

من خیلی بدم میاد یکی پشت سرم حرف بزنه آتیش میگیرم ایشون کارش خوب بوده جوابشو داده

God, please give me great wealth so that I can befortunate

خوب جوابشو دادی ..میگفتی داداشم بدبخت شد من نمی‌خوام بشم زوزه 🤣🤣🤣🤣😵‍💫

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

هردو تون مقصریددیگه دعوا کردین و پرده ها دریده شده و به هم توهین کردید انتظار جنگ سرد باید داشته با ...

چرا من؟نباید جوابشو میدادم؟