2777
2789
عنوان

اخلاق های خاص همسرم 🤷‍♀️🤷‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 13651 بازدید | 167 پست
چه سالم و باکلاس

عه من همیشه فک میکردم دیر شام خوردن با کلاس تره مثل تو فیلما که شام میخورن بعد مستقیم میرن میخوابن🫠😂

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه ناراحت نمیشی بپرسم صب تا شب چیکار میکنی تو خونه ی شام سختته بذاری

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

خب زندگی ها فرق دارهوقتی همسر اسی الان زنگ زده یعنی تا یک ساعت دیگه خونه استپس طبیعتا استارتر باید ز ...

نه عزیزم ۱۱ گاهی ۱۲ شب میاد 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
عه من همیشه فک میکردم دیر شام خوردن با کلاس تره مثل تو فیلما که شام میخورن بعد مستقیم میرن میخوابن🫠 ...

نه عزیزم بهترین زمان شام همون نزدیک اذان مغربه ساعت ۹تا۲ هم بخوابی سالم ترین نوع خوابه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

ساعت چند میخورید ؟ بچه ها چیزی نمیگن؟

میدونی دخترم ک ۷سالشه همیشه غذای نیمه آماده تو فریزر دارم ک گزینش بشه ساعتای ۸بهش میدم میخوره باز ساعت ۱با باباش میخوره بچه کوچیکمم ک غذای خودشو داره غذای نیمه آماده مثلا مواد جوجه کباب آماده میکنم تو فریزر میذارم یا مواد کباب تابه ای ی دمی هم سریع براش میذارم چون بدون برنج نمیخوره 😂

نه عزیزم دیر نبست همسر. من ۱۱ شب میاد خب کباب تابه ای مگه چقدر زمان میبره من ده هم‌ میزاشتم تا ۱۱ آم ...

درسته ولی کباب تابه ای برای شب اونم به این دیری خیلی سنگینه ناهار بخورید بهتره

نه عزیزم بهترین زمان شام همون نزدیک اذان مغربه ساعت ۹تا۲ هم بخوابی سالم ترین نوع خوابه

ما دیگه۱۱برقا خاموشه 

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

جدی؟ چقدر عجیبهمسرتون ساعت چند از سر کار برمیگرده خونه معمولا؟

۱۱ گاهی ۱۲

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
ما دیگه۱۱برقا خاموشه

افرین واقعا 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹