2777
2789
عنوان

اخلاق های خاص همسرم 🤷‍♀️🤷‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 13650 بازدید | 167 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حقیقتا چقدر زندگیمون باهم فرق داره 😂من ۱۲صبحانه میخورم ۳ونیم ناهار ۱شب شام🤣

😂😜 بدنت نابود میشه خواهر

کبد از ساعت هشت شب خاموشه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

چرا تحمل ؟؟ من که داشتم شاممو‌ میزاشتم خدایی دلیلی نداشت بگه از بیرون می‌خرم

چیزمهمی نیس عزیزم همه مردها تو بحث میگن کارنمیکنی    واقعیتش همون الآنشه تو دلش چیزی نیس ونمیخواد اذیت شی اگه ازنظر مالی اوکی هستین که مسئله خاصی نیس اهمیت نده

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
بهش بگو میخوام غذا بذارم نمیذاری تقصیرخودته

گفتم چون قبلا هم زیاد شده اینطور تو بحث ها میزنه تو سرم این موضوع رو  اما بعدش میگه غذا نزار

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
خب نمیدونستم اینطور میگه که بعد.ما شام دیر میخوریم من همیشه ۹ تازه شام میزارم

میدونی من جات باشم صداشو یه بار ضبط میکنم وقتی اعتراض کرد بهش میگم عزیزم یه لحظه صبرکن بعد صداشو براش میزارم چندبار باید ضبط کنی و براش بزاری تا باورش بشه دیگه حرف نزنه بهت 

نه عزیزم دیر نبست همسر. من ۱۱ شب میاد خب کباب تابه ای مگه چقدر زمان میبره من ده هم‌ میزاشتم تا ۱۱ آم ...

من یه کار یادت میدم ببین شما هر روز عصر غذا بپز واسه شامت که تاگفت چی گذاشتی بگی فلان چیز پختم اماااااده 😎

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

دوباره دعواشون میشه اینجوریشوهر اسی حس میکنه داره مقصر جلوه میکنه برای همین دعواشون میشه

خب آخه واقعا تقصیراون آقاست اگه اسی عادت نداره شام درست کنه باید عادت کنه البته به من ربطی نداره فقط چون تاپیک زده میگم،خب یه بار شوهر اسی غذا نگیره از بیرون چه علم شنگه ای تو خونشون به پا میشه؟

درجستجوی‌عدالت...

حقیقتا چقدر زندگیمون باهم فرق داره 😂من ۱۲صبحانه میخورم ۳ونیم ناهار ۱شب شام🤣

پس کی میخوابیین😐😂

من ۱۱ و نیم میخوابم تا ۵ و نیم

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

سعی کن برا درست کردن شما زودتر اقدام کنی،الان مثلا دیره بخوای شام بذاری،تا آماده بشه و.....روی انرژی ...

وای یکی انرژی زنانه می‌گه من خودزنی می‌کنم

نمی‌شه کلا بدون این کلمات نصیحت کنید؟‌

آخه غذا پختن و زود غذا پختن یعنی زنانه بودن و زن بودن؟

.She's somebody , not some body.  

مایی ک ۶ شام میخوریم👩‍🦯

چه سالم و باکلاس 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

چون حقیقتش برای شام باید از ساعت پنج اینا شروع کنی که ساعت هشت شام اماده ی سرو باشهاز الان بخوای شرو ...

عزیزم من همسرم ساعت ۱۱ میاد فقط خورشت ها رو زود میزارم بقیه غذاها ۹ دست به کار میشم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
مایی ک ۶ شام میخوریم👩‍🦯

مایی که ساعت ۱ شام میخوریم :///

تاپیک مهاجرت رو خواهم زد. تاپیک آخرین شبی که روی تخت توی خونه کنار پدر مادرم میخوابم رو خواهم زد. تاپیک خداحافظی از ایران و مردمش رو خواهم زد. تاپیک جمع کردن چمدونم رو خواهم زد.   ‌‌‌‌                   فراموش نکن که به آزادی فکر کردی فراموش نکن که نفس هات به شمار افتاد فراموش نکن که امیدوار بودی که ناامیدشدی فراموش نکن که زخم عمیق برداشتی فراموش نکن فراموش نکن. مامان اگه صبح رفتم شب بر نگشتم جسدم تو بیابون پیدا شد نترس روی سنگ قبرم بزنیا بنویس تا آخرین لحظه جنگید مامان اگه هیچ وقت نتونستم از ایران برم هرکس داشت مهاجرت میکرد بهش زعفرون و پسته بده ببره با خودش. مامان کاش بیشتر مراقبم بودیا مامان تو امضام دارم برات مینویسم بگم تو اون شب رو تجربه میکنی که بدون من برمیگردی خونه و شب بدون من میخوابی و من فقط از اصفهان خارج نشدما من ایرانو ترک کردم. مامان دیگه شب زنگ نمیزنی بگی بیا خونه بابا منتظره دیر وقته بیا خونه سفره آمادست. مامانی برای تو نوشتم ولی نه فقط تو برای هرکس که میخونه امضام اون نمیدونه با نوشتن این امضا چقدر اشک ریختم و تصور کردم ولی نوشتمش و در آخر خانم امینی بخواب که ما بیداریم