2777
2789
عنوان

حالم بده

101 بازدید | 16 پست

نمیدونم باید به کی دردام رو بگم 

نمیدونم ادمای واقعی زندگیم‌ کدومان 

دیگه خودمم نمیشناسم 

هیچکس نیست به حرفام گوش بده 

من واقعا دیگه نمیکشم 

دیگه هیچی حالمو خوب نمیکنه 

اصلا اعتماد به نفس هم ندارم تو کارهایی که میکنم نمیدونم واقعا باید چکار کنم 

ببخشید حرفامو اینجا گفتم کسی نیست دیگه به حرفام گوش بده 

من مسافری‌ام که هیچ‌کس منتظر رسیدنم نیست."

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جان🥺💔💔

😐

ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️     ریشه داران را هراسی از هجوم باد نیست💕✨️   زمین گرده ، میچرخه و دقیقا میزارتتون اونجایی که یروزی یکیو قضاوت کردین🌚💜

بین دوستام بین خانواده توی مدرسه توی گوشی و .....16

عزیزم الان تو سن نوجوونی هستی. یکم از حالاتت طبیعیه چون داری بزرگ و خانوم میشی. منم سن تو بودم رو خیلی چیزا حساس شده بودم. حتی رو چهره م. بی اعتماد به نفس بودم خجالتی بودم. خودمو از همه کمتر میدونستم. 

سعی کن این فکرای منفی رو از خودت دور کنی. چند روز دیگه مدرسه ها باز میشن میری پیش دوستات. سعی کن درساتو خوب بخونی نور چشمیه معلمات بشی. میای خونه بگو بخند... کلاس زبانی چیزی برو وقتتو پر کن تا وقتی برای این نشخوارهای فکری نداشته باشی. 

اگه مشکل خاصی داری به مشاور مدرستون بگو باهاش حرف بزن. 

یادش بخیر، روزگاری خنده بر هر درد بی درمان دوا بود..
عزیزم الان تو سن نوجوونی هستی. یکم از حالاتت طبیعیه چون داری بزرگ و خانوم میشی. منم سن تو بودم رو خی ...

مرسی که برام وقت گذاشتین این همه تایپ کردین

اره درسته اتفاقا کلاس زبانم میرم اما خب اونجا هم هر روز یه داستانه اصلا احساس ارامش تو کلاس ندارم معلمام بی اعتماد به نفسم کردن انقدر چیزی به ادم میگن بچهاشم اصلا بچه های خوبی از نظر اخلاقی نیستن 

من مسافری‌ام که هیچ‌کس منتظر رسیدنم نیست."