2777
2789
عنوان

حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 101 بازدید | 16 پست
مرسی که برام وقت گذاشتین این همه تایپ کردیناره درسته اتفاقا کلاس زبانم میرم اما خب اونجا هم هر روز ی ...

ولشون کن تو چیکار به ویژگی های اخلاقی بچه های کلاس داری؟ تو کلاستو برو و بیا به قول معروف سرت به کار خودت باشه. بنظرم تو مشکلت فقط اینه که خودتو از همه کمتر میدونی. درست مثل من. وقتی هفده سالم بود تو کلاسمون خودمو از همه دخترای کلاس زشت تر میدونستم. زنگ تفریحا بیرون نمیرفتم تو کلاس میموندم. خدا خدا میکردم معلما منو واسه درس نیارن پای تخته‌. وقتی رفتم دانشگاه بشدت از پسرای کلاس خجالت میکشیدم. تو کلاس هیچ وقت سوال نمیپرسیدم حتی اگه سوال برام پیش میومد. وقتی رفتم ارشد، مدام باید کنفرانس میدادیم... و این خجالتی بودن و بی اعتماد به نفس بودنی ک از نوجوونی برام مونده بود بالاخره کار دستم داد و باعث شد با اینکه رتبه برتر کنکور ارشد بودم ولی نتونم با استادا رابطه برقرار کنم و خودمو بهشون ثابت کنم. همین بی اعتماد به نفس بودنم باعث شد نتونم حقمو اونجور ک باید بگیرم و پایان نامه بدی نوشتم. استادم از من خوشش نمیومد چرا ، ؟ چون سر کلاس حرف نمیزدم، کنفرانس نمیدادم، از همه مهمتر انگلیسیم خوب نبود. تو دفترش میرفتم تحقیر میشدم چون حتی بلد نبودم خوب حرف بزنم. و همه اینا ریشه تو نوجوونیم داشت. 

حالا تو هم نزار از الان این ویژگی های منفی مثل بی اعتماد به نفس بودن یا خودتو از بقیه کمتر دیدن تو وجودت نهادینه بشه. چون بزرگتر ک بشی کار دستت میده. از الان رو خودت رو شخصیتت کار کن. بقیه هیچ پُخی نیستن. اونا فقط خودشونو دست بالا میگیرن و همین باعث میشه به چشم بقیه هم بزرگ بیان. عزت نفستو ببر بالا. یا برو پیش مشاور یا چند تا کتاب خوب در این زمینه بگیر بخون. من هنوز ک هنوزه دارم چوب بی اعتماد به نفسی، نداشتن عزت نفس، استرس کشیدنای بی مورد، و دلسوزیای بیجامو میخورم. تو اینجور نباش. 

و نکته آخر اینکه با هر کسی که چه به عمد چه غیر عمد به هر دلیلی ناراحتت میکنه بی اعتماد و بی عزت نفست میکنه قطع رابطه کن. هر روز جلوی آینه با خودت حرف بزن و بگو دا م هر روز از همه لحاظ پیشرفت میکنم..‌ بگو من بهترینم. هر وقتم دلت میگیره به جای فکرای الکی بشین با خدا حرف بزن. نمازم بخونی چه بهتر ⚘

یادش بخیر، روزگاری خنده بر هر درد بی درمان دوا بود..
ولشون کن تو چیکار به ویژگی های اخلاقی بچه های کلاس داری؟ تو کلاستو برو و بیا به قول معروف سرت به کار ...

واقعا درسته من نصف مشکلاتم سر نداشتن اعتماد به نفس هست به خاطر همین یه جورایی حس میکنم که کمتر از همه ام اما باید رو خودم کار بکنم 

ممنونم❤️

من مسافری‌ام که هیچ‌کس منتظر رسیدنم نیست."

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.