2777
2789
عنوان

فقط خانمای شاغل بیان لطفا زودددد

166 بازدید | 27 پست

یجا رزومه فرستادم .دانشجو ام و رزومه داغونی بود راستش ترم سه میرم مهر

نرم افزار مسلط نیستم اگه پرسید مسلطی  بگم چی

تو رزومه زدم شصت درصد

الان زنگ زد من متوجه نشدم

روم نمیشه بزنگم بش انقدر رزومم بده

دعا کنید برام عاقبت بخیر شم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بشین تو خونه تمرین کن تا ترست بر یزه بعد بگو بلدی در حین کار یاد میگیری نترس اعتماد بنفس داشته باش

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
نباید به دروغ میزدی اگه گفت بلدی یا نه باید میگفتی نه بلد نیستم ولی استعداد و هوش بالایی تو یادگیری ...

وا دروغ نگفتم

راست گفتم

شصت درصد حدودا بلدم خب

بشین تو خونه تمرین کن تا ترست بر یزه بعد بگو بلدی در حین کار یاد میگیری نترس اعتماد بنفس داشته باش

دروغ نگفتم بلدم اما مسلط نیستم

زدم شصت درصد 

زالان زنگ زد چی بگم

بگم مسلط نیستم یا طور دیگ ای بگم

دروغ گفن فایده نداره بری کاری کنی میفهمن بلد میستی

دقیقا چیو دروغ گفتم؟ زدم شصت درصد تو رزومه

دروغ نبود

تا خونه تمرین دارم تازه بیشتر شصت درصد بلدم

دروغ نگفتم بلدم اما مسلط نیستمزدم شصت درصد زالان زنگ زد چی بگمبگم مسلط نیستم یا طور دیگ ای بگم

نترس بگو بلدم دیگه بگو در حد متوسط. بعد درحین کار کم کم ترست میریزه مسلط میشی 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
نترس بگو بلدم دیگه بگو در حد متوسط. بعد درحین کار کم کم ترست میریزه مسلط میشی

خب کی یادم بده اونجا

میترسم بخدا البته واقعا کم تجربه ام

ترم سه ام

اگ گفت ترم چندی بگم چی

چون من واحد زیاد برداشتم دررحد ترم چهارم

همین که دوستمون گفت بهترین جوابه بگو پایه رو بلدم می تونم انجام بدم و انگیزه زیادی هم برای یادگیری دارم حتما از تجربه شما و همکاران استفاده می کنم. یک مقدار هم بالاخره از گوگل و هوش مصنوعی کمک می گیرم نمی ذارم کارتون لنگ بمونه.

حتی میتونی بگی اگه امکانش باشه می تونم یک مدت آزمایشی بیام. بستگی داره چقدر این شغل رو بخوای.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
همین که دوستمون گفت بهترین جوابه بگو پایه رو بلدم می تونم انجام بدم و انگیزه زیادی هم برای یادگیری د ...

واییی تازه زنگ زد

گفت فردا بیا مصاحبه

من هول شدم اولش گفتم ساعت پنج و خورده ای میام گقت نه دقیق پنج

همین اول کاری گند زدم

میترسم برم مصاحبه گقت ۴۵ دیقه تایم مصاحبه هست

میترسم اخه چی بلدم من

همین که دوستمون گفت بهترین جوابه بگو پایه رو بلدم می تونم انجام بدم و انگیزه زیادی هم برای یادگیری د ...

یکم ترسیدم ۴۵ دیقه تایم مصاحبه چخبره

اونم دو ظهر

حب اولش میگی مسلط نیستم و رزومم داغون از اون ور میگی شصت درصد بلدم

رزومه داغون ینی من سابقه ندارم

ترم سه ام ن مقاله ای ن لیاسنسی

نرم افزار هم یکی بلدم

در حد متوسط مسلط هم نیسم

زنگ زد گفت بیا مصاحبه ۴۵ دیقه تایم مصاحبه هست اانم دو ظهر

مشکوکه والا

خب کی یادم بده اونجامیترسم بخدا البته واقعا کم تجربه امترم سه اماگ گفت ترم چندی بگم چیچون من واحد زی ...

بابا یوتیوب الان ویدئو آموزشی ریخته تو خونه بکوب بشین ببین یادبگیر. سرچ کن تو گوگل کلی آموزش هست. یا بگیر تمرین کن