2777
2789
عنوان

فقط خانمای شاغل بیان لطفا زودددد

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 27 پست
بابا یوتیوب الان ویدئو آموزشی ریخته تو خونه بکوب بشین ببین یادبگیر. سرچ کن تو گوگل کلی آموزش هست. یا ...

گفت فردا بیا مصاحبه

فن بیان هم زدم هشتاد درصد اما من طبق کنفرانس های دانشگاه اینو زدم تو مصاحبه کاری دو کلمه نمیتونم حرف بزنم

دعا کنید برام عاقبت بخیر شم

گفت فردا بیا مصاحبهفن بیان هم زدم هشتاد درصد اما من طبق کنفرانس های دانشگاه اینو زدم تو مصاحبه کاری ...

آروم باش چندبار بری اینور اونور درست میشی 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واییی تازه زنگ زدگفت فردا بیا مصاحبهمن هول شدم اولش گفتم ساعت پنج و خورده ای میام گقت نه دقیق پنجهمی ...

هیچکی از روز اول همه چیو بلد نبوده. اونم وقتی میدونه دانشجویی و سابقه کار نداری و رزومه تو خونده قطعا انتظار زیادی ازت نداره. ممکنه یک کار کوچیکی ازت بخوان انجام بدی اگه بلد نبودی خودتو نباز سوال بپرس. یه مقدار هم تو ازشون سوال بپرس بگو زمینه کاری و شرح وظایف تو رو بهت بگن. ببین با ساعتای کلاسات چطور کنار میان.

فقط توروخدا مطمئن شو جای معتبریه یا تنها نرو. برای یک شرکت درست حسابی خیلی منطقیه که شمای جوون و دانشجو تنها نری همراهت بیرون منتظر میشینه تا کارت تموم بشه.

موبایلت هم سایلنت کن بذار توی کیفت روی میز نذاری.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
آروم باش چندبار بری اینور اونور درست میشی

بعد نمیگه چرا زدی هشتاد درصد ؟ دروغ هم نگفتم اما طبق کنفرانسای دانشگاه زدم اینو

راستی گقته دو ظهر بیا

اونم چهل و پنج دیقه تایم مصاحبه هست

مشکوکه من نمیخوام برم

بعد نمیگه چرا زدی هشتاد درصد ؟ دروغ هم نگفتم اما طبق کنفرانسای دانشگاه زدم اینوراستی گقته دو ظهر بیا ...

نه بابا مگه میخوای بری ناسا برای مصاحبه آنقدر نترس عادی باش خودت باش هرچی پرسید دروغ نگو ولی خیلی هم پایین نگو یه ذره بالاتر بگو. خودت رو دست کم نگیر. 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
هیچکی از روز اول همه چیو بلد نبوده. اونم وقتی میدونه دانشجویی و سابقه کار نداری و رزومه تو خونده قطع ...

اصلا من میگم نوم چون مشکوکه

کی دو ظهر تایم مصاحبه میذاره

تازه هبچکس به من زنگ نمیزد واسه کار

تایم مصاحبه هم گفته ۴۵ دیقه

چخبره اخه

گفت فردا بیا مصاحبهفن بیان هم زدم هشتاد درصد اما من طبق کنفرانس های دانشگاه اینو زدم تو مصاحبه کاری ...

نهایتش اینه اینجا گند میزنی میشه تجربه جای بعدی یه کم بهتر عمل میکنی. آسمون که به زمین نمیاد.

نهایتش اینه اینجا گند میزنی میشه تجربه جای بعدی یه کم بهتر عمل میکنی. آسمون که به زمین نمیاد.

هیچکس حمایتم نمیکنه اخه کیو دارم بام بیاد فردا

اصلا من میگم نوم چون مشکوکهکی دو ظهر تایم مصاحبه میذارهتازه هبچکس به من زنگ نمیزد واسه کارتایم مصاحب ...

ساعتش اوکیه چند نفری که به نظرشون مناسب اومده گذاشتن یکی یکی زنگ زدن برای هرکدوم یک ساعت وقت گذاشتن. شرکت ما تازه دوتا مصاحبه یک ساعته داریم و بعد که میگن بیا باز یک ساعت هم با مدیر داخلی میشینن قوانین شرکت رو براش توضیح میدن.

ولی دیگه اسم شرکتشونو سرچ کن ببین ثبت شده است. ببین کسی تجربه کاری نوشته از اونجا. آگهی استخدامشون چی بوده یک خانم با روابط عمومی بالا خوش ظاهر با اضافه کاری اینا خب رد فلگه. یا بری ببینی تابلو ندارن منشی ندارن چندتا کارمند ندارن یکی دو نفر مرد هستن. دیدی اینجوریه بگو من یه چیزی توی ماشین جا گذاشتم الان برمیگردم بیا بیرون.

ساعتش اوکیه چند نفری که به نظرشون مناسب اومده گذاشتن یکی یکی زنگ زدن برای هرکدوم یک ساعت وقت گذاشتن. ...

ن اصلا از این چیزا ننوشته

ولی میترسم تنها برم هبچکسم نیست بام بیاد

الان نمیدونم چی بخونم اصلا نمیدونم برم نرم 😔😔😔

ن اصلا از این چیزا ننوشتهولی میترسم تنها برم هبچکسم نیست بام بیادالان نمیدونم چی بخونم اصلا نمیدونم ...

انشالله که خیر باشه. ولی اگه تصمیم گرفتی نری حتما زنگ بزن اطلاع بده. اینجوری حرفه ای تره.

انشالله که خیر باشه. ولی اگه تصمیم گرفتی نری حتما زنگ بزن اطلاع بده. اینجوری حرفه ای تره.

تحقیق کردم شرکتی با این اسم هست

چند ساله

اصلا انقدر هول شدم نفهمیدم ادرس کجا گفت

فقط هبچکس نیست که بام بیاد

کی محل به من میده

راستی چیا بخونم

دانشجو حسابداریم

دقیقا چیو دروغ گفتم؟ زدم شصت درصد تو رزومهدروغ نبودتا خونه تمرین دارم تازه بیشتر شصت درصد بلدم

من 22 ساله دارم کار مالی میکنم هنوز معتقدم بلد نیستم چون همه چی اپدیت میشه و تا تو کار نری خیلی چیز ها رو تجربه نکنی نمیشه 

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................