2777
2789

راستش اینستا رو نمیدونم ولی بقیش اره .. یادمه خودم ۱۶ سالم که بود هرکاری میکردم خانواده اجازه نمیداد اینستا نصب کنم . الان با اینکه راضیشون کردم بنظرم منطقی بوده حرفشون و خودم زیاد تمایل ندارم . کلا سخت گیری هم نتیجه معکوس میده گاهی. بچه فکر میکنه مثلا چه چیز خاصی توشه که نمیزارن برم .

مال من اصل نیست پس 🤔منو جوین می کرد چیزای بد و مبتذل خود به خود خیلی بدم اومد حذف کردم سریع‌ البته ...

نه تلگرام اصلی جوین نمیده

کاربر مرد هستم🧔🏼🧔🏼🧔🏼   /11228/

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک بار من رو عضو چنین چیزایی توی تلگرام نکردن اینستام هم هیچ چیز نامربوط نمیاره .

مال شما خدا نظر کرده است 😂 مال من شیطان نذر کرده 😂

دروغ که ندارم بگم این جوری بود واسم چی کار کنم .تا باز می کردم معذرت می خوام اینو میگم  ولی جز هرزگی چیزی نمی‌دیدم 

مال شما خدا نظر کرده است 😂 مال من شیطان نذر کرده 😂دروغ که ندارم بگم این جوری بود واسم چی کار کنم . ...

یا مثلا telegra. m xبریز

کاربر مرد هستم🧔🏼🧔🏼🧔🏼   /11228/

مال من اصل نیست پس 🤔منو جوین می کرد چیزای بد و مبتذل خود به خود خیلی بدم اومد حذف کردم سریع‌ البته ...

باید توی تنظیمات اضافه کردن به گروه و کانال و روی هیچکس میذاشتین

باید توی تنظیمات اضافه کردن به گروه و کانال و روی هیچکس میذاشتین

شوهرم انجام داد برام ولی درست نشد .همه اش یه ربات میومد‌ منو عضو کانال های بد می کرد ‌.بعد به شوهرم می گفتم تلگرامت تو هم حذف کن می گفت مال من این جور نیست فقط مال تو این طوریه 🤔حالا نمیدونم. دروغ می گفت که حذف نکنه یا راست ولی در آخر مال اونم حذف کردم گفتم چیز مبتذل میاره خوب نیست😂

یا مثلا telegra. m xبریز

کاریش ندارم دیگه مخصوصا اینکه می گن تل و اینستا و واتساب امکان داره جاسوسی کنن .شاید نزدیک خونه ما آدم مهمی باشه .اون وقت مرگ اون آدم بیفته‌ گردن ما 😐ایتا دارم فقط 

۱۷ م دیگه رفتم ۱۸

تا اوایل ۱۶ نداشتم تلگرام و اینستا 

مادرمم باز چکم میکرد تا امسال ولی بعدش نمی‌دونم چطور شده الان همچی دارم /:

اگ این امضا رو میبینی انشالله زودی گره زندگیت باز بشه🤍👥 فقط میشه صلوات مهمونم کنی؟ برای رسیدن ب رشته و دانشگاه مورد علاقم ( فیزیوتراپی دوس دارم🫠 ) اینکه همین سال اول قبول شم :) اگ فرستادی میتونی لایک کنی یا بگی منم برات صلوات بفرستم🤍:))))

نوجوونی دوره ای پراز کنجکاوی هس،چطور میتونه بگذره،خیلی سخته،و باید والدین مدیریت کنند،

کاملا با جمله آخر باهاتون موافقم 

ولی ۱۷ اواخر نوجوانی حساب میشه و طبیعتا کنجکاوی ها کمتر هست که البته بازم میگم بستگی به شخصیت خود بچه داره .

من هم نگفتم که اجازه بدن یا نه گفتم با شناختی که خودشون از نوجوان دارن می تونن این امکان رو بدن یا ندن در کل نمیشه برای همه نسخه یکسانی پیچید نمیشه گفت کلا محدودش کنن یا کلا آزاد بذارن ، در حد تعادل و با مدیریت به قول شما 👌👌

بله. باید بروز باشع

نباشه میخورنش

باید همرنگ جماعت...  

🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷......  پاییز  دلهاست  ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... 💔💔❤️‍🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂