2777
2789

بله

۱۷ ساله سال بعد میشه ۱۸ سالش یعنی سن قانونی.. دانشگاه و اجتماع و... 

•| حنا هستم دختری در نی نی سایت |•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

من شوهر سی و چهار سالم مشکل دارم اینا رو داشته باشه بچه که جای خود داره 😂مخصوصا تلگرام که همین طور چیزای نامربوط عضوت می‌کنه خیلی بدم میاد عصابم خورد میشه خودم هم حذفش کردم .اینستا هم که داخل ویترینش واسه من چیزای بد میاره .لطفا نگید هر چی دنبالش باشی همون میاره اینقدر چیزای قرآنی و‌مذهبی فالو کردم و نگاه کردم ولی بدتر شد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شوهر سی و چهار سالم مشکل دارم اینا رو داشته باشه بچه که جای خود داره 😂مخصوصا تلگرام که همین طور ...

تلگرام اصلی این شکلی نیست

کاربر مرد هستم🧔🏼🧔🏼🧔🏼   /11228/

من شوهر سی و چهار سالم مشکل دارم اینا رو داشته باشه بچه که جای خود داره 😂مخصوصا تلگرام که همین طور ...

یک بار من رو عضو چنین چیزایی توی تلگرام نکردن اینستام هم هیچ چیز نامربوط نمیاره .

من ۲۰ سالمه و طبیعتا بچه ندارم ولی همه چیز بستگی به خود اون نوجوان داره بچه های الآن رو نه میشه کامل ...

نوجوونی دوره ای پراز کنجکاوی هس،چطور میتونه بگذره،خیلی سخته،و باید والدین مدیریت کنند،

خب من خودم دقیقا 17 سالمه همش هم دارم 

به این بستگی داره که طرف درست استفاده کنه ازش. 17 هم بنظرم دیگه سنی هست که اجازه بدیم فرزند خودش تصمیم بگیره چی خوبه چی بده 

مغزم: جوری که باهات رفتار می‌کنن باهاشون رفتار کن. قلبم: تو همچین آدمی نیستی:)