2777
2789
عنوان

خانما بدون توهین کردن جواب بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 998 بازدید | 39 پست

[QUOTE=395291230]دوتا دارم [/QUO

من سونو آن تی رفتم گفت صد در صد پسره و پسر شد 

بچه شما هم مطمئن باش پسره

این روزها که تا ابد برات نمیمونه با این امید که این روزها تمام میشه و پسرت به دنیا میاد و بزرگ میشه روزها رو بگذرون پسر دار شدن حس قشنگیه که باید تجربه اش کنی من تو ۴۳ سالگی خدا بهم یه پسر داد ۳۴ سالم بود ازدواج کردم به دختر داشتم 

سنت اصلا بالا نیست الان مردم تو این سن تازه ازدواج میکنن 

سعی کن حالتو روز به روز بهتر کنی بزار بچه هات یه مامان شاد داشته باشن خودتو به خدا نزدیک کن قران مداوم بخون 

اومدم ببینم رفتی سونو یا ن. خ خوشحالم واست. فعلا ب کسب چیزی نگو. سونو آن آنومالی صددرصده. ببین عکس سونو رو دادی بفرستی واسم

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام

ان شاء الله سلامت و سالم باشه

وقتتو صرف جواب دادن به اونایی که بهت توهین میکنند نکن

اول بابت این که سالمه خدا رو شکر کن و استغفار کن بابت فکر سقط که جدا از جنسی‌اش اون ی انسانه و مهتر بچه و از وجودت

بعد سعی کن روحیتو به دست بیاری و با بچها و همسرت تقسیم کار کنی

من خودم دختر دوست دارم ولی امروزه که قرار نیست تاج و تخت از پدر به پسر برسه نمی‌فهمم چرا برای بعضی اینقدر پسر داشتن مهمه

دلتو بسپار به خدا و همه شون رو با عشق بزرگ کن

[QUOTE=395291230]دوتا دارم [/QUOمن سونو آن تی رفتم گفت صد در صد پسره و پسر شد بچه شما هم مطمئن باش پ ...

عزیز دلم ممنون از دلگرمیت  ماشالله به روحیه شما که تو ۴۳سالگی صاحب فرزند شدین بخدا تو همین سایت چند نفر کنایه زدن که با ۳۸سال سن چرا درست جلوگیری نمیکنید من متاسفانه خیلی روحیم ضعیفه فکر میکنم بارداری تو سن ۳۸سال یعنی به آخر خط رسیدن خدا بچه هاتو حفظ کنه برات

اومدم ببینم رفتی سونو یا ن. خ خوشحالم واست. فعلا ب کسب چیزی نگو. سونو آن آنومالی صددرصده. ببین عکس س ...

ممنون عزیزم انشالله همیشه دلت شاد باشه توکل بر خدا انشالله هرچی صلاح باشه 

عزیز دلم ممنون از دلگرمیت ماشالله به روحیه شما که تو ۴۳سالگی صاحب فرزند شدین بخدا تو همین سایت چند ...

اتفاقا پسرم بسیار باهوش و زیبا و دوست داشتنی هست همه عاشقش هستن یه چیزی بگم خواهرم یه پسر ۱۷ ساله و یه دختر ۱۴ داشت خودش ۴۴ سالش بود یه دختر خدا بهش داد اینقد باهوش و قشنگ که نگو الان کلاس سومه 

تازه من سرکار هم میرم میدونی چی ادم رو قوی میکنه اینکه این روزها بالاخره تمام میشه پسرت از اب و گل در میاد و اینقد اوقات فراقت و‌وقت اضافه داری که نمیدونی باهاش چکار کنی اصلا به انرژی منفی بقیه گوش نده بزار اون دوتا دخترت صاحب یه برادر بشن باهاش عشق کنن مثل دختر من 

همیشه که حامله نمیمونی همیشه که بچت کوچک نمیمونه انشالله خدا بهت ارامش بده این روزها میگذره به خدا اصلا سنی نداری اصلا نگران نباش 

اتفاقا پسرم بسیار باهوش و زیبا و دوست داشتنی هست همه عاشقش هستن یه چیزی بگم خواهرم یه پسر ۱۷ ساله و ...

عزیزم‌ همه مثل هم نیستن؛ لطفا اطلاعات اشتباه ندید

ما تو فامیل داشتیم خانم ۴۰ ساله باردار شد

بچه شون از نظر جسمی و... مشکل داره

کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥