2777
2789
عنوان

خانما بدون توهین کردن جواب بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 998 بازدید | 39 پست

عزیزم پسرها اکثرا درست ولی کاش به دخترت نمیگفتی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من گفتم تشخیص بده چقد بعضیاتون عجیبین گفتم سونو ان تی تا چقد میتونه درست باشع

پسر معمولا درست هست کم پیش اومده اشتباه بشه 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

عزیز دلم ممنون از دلگرمیت ماشالله به روحیه شما که تو ۴۳سالگی صاحب فرزند شدین بخدا تو همین سایت چند ...

من که بچه اولم ۳۰بع دنیا اومدم

داداشم که بچه دومه۳۸یا۳۷ به دنیا اومده

حالا بچه سوم شما تو۳۸سالگی به دنیا اومده

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

من که بچه اولم ۳۰بع دنیا اومدمداداشم که بچه دومه۳۸یا۳۷ به دنیا اومدهحالا بچه سوم شما تو۳۸سالگی به دن ...

هیچ وقت دوست نداشتم تفاوت سنیم با بچم زیاد باشه احساس میکنم بچه هم خوشش نمیاد مادر و پدر سن بالا داشته باشه

عزیز دلم ممنون از دلگرمیت ماشالله به روحیه شما که تو ۴۳سالگی صاحب فرزند شدین بخدا تو همین سایت چند ...

چه حرفیع 

من ۳۹ سالمه 

دخترم که بچه دوممه دو سالشه

اطرافیانم که همه درس خونده و تو جامعه هستند بعضیشون هنوز بچه ندارن

اینجا سطح فرهنگ ار میانگین جامعه خیلی پایینتره

از ۱۵ ۱۶ سالکی متاهل میشن دیگه نزدیک ۴۰ سالگی میشن از کار افتاده و پیر و شکسته همه رو هم به همین‌چشم میبینن