2777
2789

سلام خانوما خوبین. یه چند وقته این فصل سه بچه مهندس شروع شده... من علاقه خیلییییییییییییییییی شدیدی بهش دارم بدبخت شدم 😭😭😭 زنگ زدم به یه روان شناسی گفتم که عاشق شدم اونم با حرف هاش موفق نشد منو راضی کنه که دیگه عاشقش نباشم 😭😭😭😵😨 چیکار کنم؟ هرشب میگم امشب دیگه نگاش نمیکنم ولی دقیقا راس ساعت ۲۲ من جلوی تلویزیون😯😐😐😐😐 حتی توی اینستام دنبالش کردم😂😢😢😢😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به زودی در تلگرام: کانال هواخواه ورشکسته روزبه حصاری

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

من عاشقش شدم😁

اگه امضا مو میبینی حتما برای حاجت رواییم یه صلوات بفرست و بگو تا من هم برات بفرستم خدا خیرت بده الهی😘😘. و یه جمله دیگه به آقایون سایت لطفا به من درخواست دوستی ندید خواهش میکنم ندید اگر دادید میرم به نی نی یار اطلاع میدم ممنونم .

🤣🤣🤣

نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه) 

حالا غیر از مسخره بازی خوشتیپه

ولی دیگه نه انقدر😂

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده!  🔴قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن!  🔴عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه!  🔴باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد کمک آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!🔴               من از نسل آریایی ام👸👸  از نسل نادر ، شاه خراسان🌱    از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑  🦁

😂😂😂😂چندسال پیش سریالودیدم بااینکه متاهلم روش کراش زده بودم  شخصیتش توسریال خیلی باادب وخوبه .متاسفانه توواقعیت اینطور نیستن مردها  اگه هم باشه شانس نداریم نصیب مانمیشه

احتمالا ۱۳ ۱۴ سالتهبعدا درست میشی

گلم نمیدونم چرا بعضیاتون به انسان بودن طرف هم شک میکنین؟ خوب شد چند تا تاپیک قبلم توضیح داده بودم که ۱۷ سالمه ( موضوع پسر عمم )و بهمن وارد ۱۸ سال میشم