سلام خانوما خوبین. یه چند وقته این فصل سه بچه مهندس شروع شده... من علاقه خیلییییییییییییییییی شدیدی بهش دارم بدبخت شدم 😭😭😭 زنگ زدم به یه روان شناسی گفتم که عاشق شدم اونم با حرف هاش موفق نشد منو راضی کنه که دیگه عاشقش نباشم 😭😭😭😵😨 چیکار کنم؟ هرشب میگم امشب دیگه نگاش نمیکنم ولی دقیقا راس ساعت ۲۲ من جلوی تلویزیون😯😐😐😐😐 حتی توی اینستام دنبالش کردم😂😢😢😢😢
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من که خوشم ازش نمیاد اینکه یارو تازه به دوران رسیدست و برای یه سریال یه ماه کار 200 میلیون میگرفت در صورتی که قبلا دستمزدش ماهی 7 میلیون بوده حسوده دیده بازیگرای پایتخت میلیاردی گرفتن اینم حریص شد و تهیه کننده دید اینجوریه رفت با محمدرضا رهبری قرارداد بست مصنوعی بازی میکنه یعنی به قیافش نمیخوره چنین شخصیتی داشته باشه لحنش هم همین طور