2777
2789

چقدر این قضیه درسته که مثلا تو۴ یا۵هفته بی بی چک اگه دوخط سریع پررنگ انداخت دختره اگه حاله انداخت پسره 

براخودتون چطور بود؟پررنگ یا کم رنگ 

من برا پسرم شب با جیش رقیق بی‌بی زدم هاله انداخت، برا این یکی بازم با همون شرایط بی‌بی زدم دوتا خط پر رنگ شد هنوز نمیدونم جنسیتش چیه ولی فکر نکنم ربطی داشته باشه

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برا پسرم شب با جیش رقیق بی‌بی زدم هاله انداخت، برا این یکی بازم با همون شرایط بی‌بی زدم دوتا خط پ ...

چند هفته ای؟

بیشتر سمت چپت پره یا راست من الان ۷ هفته هستم راستم قشنگ پر هست چپ خالی دست میزارم متوجه میشم 

احتمالا دختره از شما

چند هفته ای؟بیشتر سمت چپت پره یا راست من الان ۷ هفته هستم راستم قشنگ پر هست چپ خالی دست میزارم متوجه ...

من یازده هفته م، بیشتر سمت چپ تیر می‌کشید احساس سنگینی خاصی ندارم،خدا از دهنت بشنوه من آرزومه دختر داشته باشم

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

اخه میگن هرمونhcg دربارداری دختر بیشتر ترشح میشه همین هرمونی که بی بی چک رومثبت میکنه

خوب این غلطه کاملا

من سر اولی آزمایش دادم اونقدر هورمن بالا بود که دکتر شک کرد نکنه دو قلو باشه  ولی پسر دارم