2777
2789

چون دیگه حوصله آشتی نداریم 😂😂

و میدونیم که مرد ایرانی درست بشو نیست

و زندگی با همچین مردی ، مثل چینی بند زده ست

بلاخره از جایی نابود میشه

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون ما نمی‌دونیم کی داره جواب میده. غالبا بچه دبیرستانی هستن که فاز دانایی برداشتن و تجربه زناشویی هم ندارن.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

دعوای ساده بله

ولی وقتی طرف تاپیک میزنه خیانت کرده از خونه پرتم کرده بیرون کتکم میزنه بگیم بشین با صحبت مشکلو حل کن ؟

" قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن

ببخشید گلم ولی طرف اگه عقل داشته باشه به جای اینکه مشکلش رو بیاد اینجا مطرح کنه که این حرفها رو بشنوه تصمیم میگیره بره پیش مشاوره و یک چیز مهم تا خودت نخوای درست بشی حتی مشاورم کمکت نمیکنه 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

من چند ساله تو سایتم به ندرت دیدم از این موارد

اکثرا بیشتر پیشنهاد سازش میدن،حتی با وجود این که طرفشون خیانت کرده میگن بمون طوری نیست همه مردا خیانت میکنن 😐😐

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
من هر تاپیکی زدم اومدن گفتن چرا طلاق نمیگیری تو😐😐😐😐

دریغ از یه راه حل مؤثر 

بعضی وقتا میگم براب همونه اینقدر طلاق زیاد شده برای هر مسأله ای میگن طلاق

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
چون مجردن و تعهد قانونی رو متوجه نیستن. خودشون نمیتونن با دوست پسرشون کات کنن ....

تعجب میکنم چرا قدرت تصمیم‌گیری و مشورت ندارن

برام ی صلوات میفرستی؟ خدا خیرت بده🌹