sanjabkooshooloo مدیر عضویت: 1403/04/11 تعداد پست: 2991 عنوان خیلی شوهرمو دوست دارم | مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 48 پست نمیدونم دیگه براش چیکار کنم عشق منه با اینکه بعضی وقتا جواب تلفن منو نمیده یا اذیتم میکنه دعوام می کنه باز میمیرم براش چند وقته تو محیط کارش اذیت میشه دلم رفته براش امروزم سرما خورد😔😔😔😭😭😭😭 1404/06/24 | 14:09 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملکه_قلبش عضویت: 1401/01/23 تعداد پست: 9255 حالا اگه میگفت شوهرمو دوست ندارم صدتا پیدا میشدن نسخه طلاق میپیچیدن وقتی هم که میگن دوست داریم اینج ... ی عده دنبال خراب کردن زندگی بقیه ان، نمیدونم چی گیرشون میاد 💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸
ملکه_قلبش عضویت: 1401/01/23 تعداد پست: 9255 اره اینم هست چندتا بچه مدرسه ای که از متاهلی سردرنمیارن میان نظر میدم بعد جالبتر اینکه که کاربران هم ... وای آرررره ...جوری هم راهنمایی میکنن انگار مشاوره ان و صد ساله متاهلن 💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸
ملکه_قلبش عضویت: 1401/01/23 تعداد پست: 9255 من شاید عاشق نشده باشم اما ارزش خودمو خوب شناختم بیشتر از شما از اصول زندگیمم راضیم حداقل بهتر ... یعنی چون من عاشق شوهرمم بی ارزشم؟ 💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸
گوجه_رب_شده عضویت: 1402/07/29 تعداد پست: 5719 یعنی چون من عاشق شوهرمم بی ارزشم؟ عشق خوبه اما دو طرفه بودنش تلاش یه نفر رابطه رو درست نمیکنه یه طرفش میکنه تو ارزشمندی اما اگه صرفا بخاطر عشق با کسی هستی که روانتو بهم میریزه هنوز متوجه ارزشت نشدی گوجه سبز میقولی هستم 😁🧡کاراگاه سایت 😎یک عدد کیدرامری 🐥😍