2777
2789
عنوان

خیلی شوهرمو دوست دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 48 پست
اینجا همینه همه تلاششونو میکنن تا زندگی بقیه رو نابود کنن اما واسه خودشون عشق و محبت و سیاست زنانه م ...

فقط اون کاربر که گفت وقتی میگیم تو سن کم ازدواج نکنین 😐

واقعا چرا اینجا اینجوریه 🚶

🌹اللهم عجل لولیک الفرج 🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاءالله این حس ابدی باشه. حتی ذره ای از محبتت رو کم نکن. از نظر من زندگی متاهلی که توش محبت وعشق و دوست داشتن نباشه یا برای خرج کردنش حساب و کتاب داشته باشه اون زندگی جهنمی بیش نیست. پس بدون حساب و کتاب محبت کن و عشق بورز 

فقط اون کاربر که گفت وقتی میگیم تو سن کم ازدواج نکنین 😐واقعا چرا اینجا اینجوریه 🚶

میگم ک اینجا مخالف ازدواج و عشق برا همدیگه ان

ولی واسه خودشون خیلی سیاست ها و عشقا رو میخوان 

دیدم ک میگم

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

عشق یعنی توجه و محبت دو طرفهو درک تفاوت‌ها و روحیات همدیگه زندگی زناشویی پر از فراز و نجیبه همیشه گل ...

هیچ کس تو این دنیا ارزش نداره روانتو‌ سرش قمار کنی 

من همونقدر که پای موندن دارم پای رفتنم دارم‌ 

زندگی زناشویی‌ اره فراز و نشیب داره 

اما اونی که عاشقه‌ وقتی تو سختی میوفته اولین کسی که میره سراغش و کنارش آرامش داره معشوقشه‌ 

کسی که فاصله میگیره عاشق نیست فقط اداشو‌ در میاره‌ 

گوجه سبز میقولی هستم 😁🧡کاراگاه سایت 😎یک عدد کیدرامری 🐥😍
میگم ک اینجا مخالف ازدواج و عشق برا همدیگه انولی واسه خودشون خیلی سیاست ها و عشقا رو میخوان دیدم ک م ...

حالا اگه می‌گفت شوهرمو دوست ندارم صدتا پیدا میشدن نسخه طلاق میپیچیدن 

وقتی هم که میگن دوست داریم اینجور نظر میدن کلا کاری میکنم طرف از احساسش بیزار بشه 

🌹اللهم عجل لولیک الفرج 🌹

اون دیگه حماقت از خودش بوداینجا کاربرا خیلی حق الناس گردنشونه

اره اینم هست چندتا بچه مدرسه ای که از متاهلی سردرنمیارن میان نظر میدم بعد جالبتر اینکه که کاربران هم گوش میدن انگار دارن متخصص نظر میگیرن

اللهم عجل لولیک الفرج 💙

هیچ کس تو این دنیا ارزش نداره روانتو‌ سرش قمار کنی من همونقدر که پای موندن دارم پای رفتنم دارم‌ زندگ ...

شما مجردی و شاید هنوز عاشق نشدی

درک نمیکنی من چی میگم 

فاصله زن و شوهری اون چیزی نیس ک شما ازش تصور داری 

فاصله برا ما ب معنی فضا دادنه

وقتی عشق باشه هیچ دو نفری توو سختیا همو ول نمیکنن

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

شما مجردی و شاید هنوز عاشق نشدیدرک نمیکنی من چی میگم فاصله زن و شوهری اون چیزی نیس ک شما ازش تصور دا ...

من شاید عاشق نشده باشم‌ 

اما ارزش خودمو‌ خوب شناختم‌ بیشتر از شما‌ 

از اصول زندگیمم‌ راضیم‌ حداقل بهتر از کلیشه های دروغه

گوجه سبز میقولی هستم 😁🧡کاراگاه سایت 😎یک عدد کیدرامری 🐥😍
چ ربطی داشت الان 😒الان اگه میومد میگفت از شوهرم بدم میاد ازش متنفرم هر روز و هر شب کتک می‌زنه منو ...

هیچکدوم از اینایی که گفتی نرمال نیستن و تعادل ندارن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

هیچکدوم از اینایی که گفتی نرمال نیستن و تعادل ندارن

حالا اینکه یکی اومده میگه شوهرمو دوست دارم تو میای میگی وقتی میگیم تو سن پایین ازدواج نکنین نرماله؟؟؟😒

(‍( یاد بگیرین وقتی یکی حس و حال خوبش رو میاد اینجا به اشتراک می‌ذاره با نظرات بیهوده خودتون حس و حال قشنگشو خراب نکنین))

🌹اللهم عجل لولیک الفرج 🌹