sanjabkooshooloo مدیر عضویت: 1403/04/11 تعداد پست: 2998 عنوان خیلی شوهرمو دوست دارم | مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 48 پست نمیدونم دیگه براش چیکار کنم عشق منه با اینکه بعضی وقتا جواب تلفن منو نمیده یا اذیتم میکنه دعوام می کنه باز میمیرم براش چند وقته تو محیط کارش اذیت میشه دلم رفته براش امروزم سرما خورد😔😔😔😭😭😭😭 1404/06/24 | 14:09 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saraw60 عضویت: 1404/02/20 تعداد پست: 3545 منم خیلییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی شوهرمو دوس دارم💏❤ ۱۶سالته؟ مدرسه میری به درد کسی خوردی ،بدردت نخورد ،بدردش بخوری ،بدرد نخوری
sanjabkooshooloo مدیر استارتر عضویت: 1403/04/11 تعداد پست: 2998 قطعا هدفت از اینجا گفتن بی حس شدن نسبت ب شوهرته؟کاربرا تموم تلاششونو میکنن تا عشق بمیره اره واقعا چرا اینجوریه اینجا اولین باره اینو گفتم😑😅🤦🏻♀️
دختربیعقل عضویت: 1403/03/04 تعداد پست: 6597 ۱۶سالته؟ مدرسه میری ۱۷سالمه یازدهم میرم من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همهای..🫂🫀
بندپی عضویت: 1402/02/04 تعداد پست: 2520 عزیزم تو نی نی سایت فقط میتونی بگی شوهرت چنینه .شوهرت چنانه .ازش متنفری .حاضری سر به تنش نباشه بگی دوسش داری عجیبه 😂😂
sanjabkooshooloo مدیر استارتر عضویت: 1403/04/11 تعداد پست: 2998 عشقتون پایدار واسش دمنوش درست کن اره کردم😍😍🥰
fatimaandmorteza عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 5336 وقتی میگن تو سن کم شوهر نکنین:😂 چ ربطی داشت الان 😒الان اگه میومد میگفت از شوهرم بدم میاد ازش متنفرم هر روز و هر شب کتک میزنه منو منم همش قهرم شما راضی میشدی؟؟؟😏😒یه بارم که به نفر اومده میگه شوهرمو دوست دارم یکی میگه کودک همسر یکی میگه به مرد نباید محبت کنی لوس میشه یکی از تعجب داره میمیره و .... 🌹اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
sanjabkooshooloo مدیر استارتر عضویت: 1403/04/11 تعداد پست: 2998 ان شاالله همیشه کنار هم خوشبخت و عاقبت بخیر باشید عزیزممم ان شاءالله ممنون
گوجه_رب_شده عضویت: 1402/07/29 تعداد پست: 5721 قطعا هدفت از اینجا گفتن بی حس شدن نسبت ب شوهرته؟کاربرا تموم تلاششونو میکنن تا عشق بمیره عشق اگه اینه با احترام و بی احترام من ریدم تو این عشق گوجه سبز میقولی هستم 😁🧡کاراگاه سایت 😎یک عدد کیدرامری 🐥😍
ملکه_قلبش عضویت: 1401/01/23 تعداد پست: 9290 اره واقعا چرا اینجوریه اینجا اولین باره اینو گفتم😑😅🤦🏻♀️ اینجا همینه همه تلاششونو میکنن تا زندگی بقیه رو نابود کنن اما واسه خودشون عشق و محبت و سیاست زنانه میخوانتازه این وسط چندباری هم چشم میزنن😅 💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸
fatimaandmorteza عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 5336 استارتر عشقتون پایدار عزیزم خدا برا هم حفظتون کنه و کنار هم پیر بشین براش یک سوپ خوشمزه درست کن دمنوش و شربت آبلیمو عسل هم درست کن 🌹اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
یه_مامان_دهه_هشتادی عضویت: 1401/10/09 تعداد پست: 775 اینجا همینه همه تلاششونو میکنن تا زندگی بقیه رو نابود کنن اما واسه خودشون عشق و محبت و سیاست زنانه م ... آره همین چند وقت پیش یکی تاپیک زده بود فکر کنم پربازدید شد می گفت من با نظرات شما رفتم طلاق گرفتم الان پشیمونم اللهم عجل لولیک الفرج 💙
ملکه_قلبش عضویت: 1401/01/23 تعداد پست: 9290 عشق اگه اینه با احترام و بی احترام من ریدم تو این عشق عشق یعنی توجه و محبت دو طرفهو درک تفاوتها و روحیات همدیگه زندگی زناشویی پر از فراز و نجیبه همیشه گل و بلبل نیس و با همه بالا و پایینیش مهم اینه بازم برا همدیگه جونشونو میدن 💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸
ملکه_قلبش عضویت: 1401/01/23 تعداد پست: 9290 آره همین چند وقت پیش یکی تاپیک زده بود فکر کنم پربازدید شد می گفت من با نظرات شما رفتم طلاق گرفتم ا ... اون دیگه حماقت از خودش بوداینجا کاربرا خیلی حق الناس گردنشونه 💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸