2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه فیلم ترکی تو شبکه جم نشون میداد 

دختره اسمش دافنه بود یه زن و مرد بچه نداشتن ب این دختره پول دادن رحمشو اجاره کردن 

بعد دختره ننه من غریبم بازی در اورد زندگی این زن و شوهرم بهم زد باعث شد زنه حسادت کنه و زندکیشو نجات بده اما دختره تونست با دلبریاش زندگی اونارو خراب کنه اخرم یه پسر اورد.

زن اولی هم یه دختر اورد 

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂
یه فیلم ترکی تو شبکه جم نشون میداد  دختره اسمش دافنه بود یه زن و مرد بچه نداشتن ب این دختره پو ...

مرسی عزیزم اون فیلم ترکی اها یادم آمد ولی تو ایران قراداد محضری می‌نویسن 

برای بچه دار شدنم دعا کنید 
مرسی عزیزم اون فیلم ترکی اها یادم آمد ولی تو ایران قراداد محضری می‌نویسن 

نمیدونم شرایطش چجوریه ..

تو فیلم انام هم نشون میداد دختره بچش تو شکم خاله ی سن دارش بود..

نمیدونم شرایطش چجوریه .. تو فیلم انام هم نشون میداد دختره بچش تو شکم خاله ی سن دارش بود..

عزیزم در قبال ش پول میگیره تو ایران هم زیاده ولی من اون قسمت فیلم آنام رو ندیدم گلم

عزیزم در قبال ش پول میگیره تو ایران هم زیاده ولی من اون قسمت فیلم آنام رو ندیدم گلم

تو اون قسمته نشون داد یه دختره بود ک بچه دار نمیشده خاله اش ک سنش هم زیاد بود بچه رو تو شکمش میذاره(بدون دریافت هزینه ای)  بخاطر ترس دختره بابت از هم پاشیده شدن زندگیش یعنی میترسیده به زن جوون اعتماد کنه.

[QUOTE=56342800]تو اون قسمته نشون داد یه دختره بود ک بچه دار نمیشده خاله اش ک سنش هم زیاد بود بچه رو تو شکمش میذاره( ...[/QUTE]آخه اون فامیلش بوده اره خواهر مادر هم میتونن این کار رو انجام بدن عزیز