2777
2789

بچم ۱۱ ماهشه شیر کم میخوره بیشتر غذا میخوره

خیلی عصبیم دندون داره درمیاره همش شبا بیدارم 

اطرافیانم خیلی رو مخمن همه نمیدونم چمه افسردگی گرفتم چمه میتونم بخورم کلردیاز پوکساید؟

هیچ دارویی نباید بدون تجویز پزشک و سر خود مصرف بشه و تجویز دارو از یک فرد ناآگاه و پیروی مصرف دارویی بدون مشورت پزشک کار احمقانه ای هست در دوره شیردهی که دیگه جای خود دارد

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🌸 مامان  سلام،
اول از همه می‌خوام بگم خیلی خوب کردی که احساست رو نوشتی. خستگی، بی‌خوابی شبانه، و فشار اطرافیان واقعاً طاقت‌فرساست. اینکه حس می‌کنی عصبی و افسرده‌ای، نشونه‌ی ضعف نیست، بلکه نشون می‌ده نیاز داری بیشتر به خودت توجه بشه. 💙

👩‍⚕️ در مورد کلردیازپوکساید:
این دارو از گروه بنزودیازپین‌هاست و اصلاً مصرف خودسرانه در دوران شیردهی توصیه نمی‌شه. چون:

• می‌تونه از طریق شیر وارد بدن نوزاد بشه.
  • ممکنه باعث خواب‌آلودگی، کاهش تونوس عضلانی و حتی مشکلات تنفسی در نوزاد بشه.
  • طبق منابع معتبر  ، بنزودیازپین‌ها فقط در شرایط خاص، تحت نظر پزشک و با انتخاب دقیق دارو (و گاهی قطع موقت شیردهی) استفاده می‌شن.

✅ پس توصیه‌ی علمی و ایمن اینه که خودسرانه مصرف نکنی و حتماً با یک متخصص روانپزشک یا پزشک زنان/اطفال مشورت کنی.

💡 چند کار کمکی که در کنار مراجعه به پزشک می‌تونه حالتو بهتر کنه:

• اگر امکانش هست حتی یک ساعت بچه رو به همسر یا یکی از عزیزان بسپار و استراحت کن.
  • با مامان‌های دیگه درد دل کن، همین اشتراک تجربه‌ها خیلی سبک می‌کنه.
  • اگر حس می‌کنی غم و بی‌حوصلگی‌ات طولانی شده، حتماً جدی بگیر چون افسردگی پس از زایمان می‌تونه طولانی بشه ولی قابل درمانه.

🌷 تو تنها نیستی. خیلی از مامان‌ها همین حس رو تجربه می‌کنن و با کمک گرفتن از پزشک و اطرافیان، دوباره حالشون خوب شده.

✨ ویدیوهای علمی و آرامش‌بخش درباره سلامت روان مادر و مراقبت از کودک رو می‌تونی تو کانال یوتیوب من ببینی:
دکتر کودک شما | doctorkoodakshoma 🎥

https://www.youtube.com/@DoctorKoodakShoma?sub_confirmation=1

🌸 مامان سلام،اول از همه می‌خوام بگم خیلی خوب کردی که احساست رو نوشتی. خستگی، بی‌خوابی شبانه، و فشا ...

سلام خانم دکتر عزیز

واقعا حرفاتون مفید بود برام

بله وقت گرفتم برم پیش روانشناس ممنونم از اینکه وقت گذاشتید