2777
2789
عنوان

چرا قبل عمل این سوال و میپرسن

111 بازدید | 10 پست

(جای زخم داری؟ زخم چی کجا و چندتا ) اینجور سوالا 

الان یهویی برام سوال شده 

اینکه میپرسن قبلاً عمل شدی یا نه بعدش این به چه دردی میخوره 

هرچقدر هم که بگردی زندگی مثل مستی یا دیدن خواب یه زندگی دیگست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای فهمیدن تایپ پوستیبعضیا بد زخم هستن یا جای بخیه هاشون گوشت اضافی تولید میکنه برا اون

آها

الان یه سوال دیگه برام پیش اومد😂

سابقه پزشکی هست خب

منظورم جراحی یا هرچی که قبلاً داشتیم نیست اینکه مثلاً زمین خوردیم جاش مونده یا با چاقو بریدیم جاش مونده اینا

بگو عزیزم اگه بدونم حتما جواب میدم

اینکه مثلاً بدونن یکی بد زخمه یعنی همونایی که شما گفتید چیکار میکنن که جای بخیه گوشت اضافه اینا نیاره؟

منظورم جراحی یا هرچی که قبلاً داشتیم نیست اینکه مثلاً زمین خوردیم جاش مونده یا با چاقو بریدیم جاش مو ...

بخاطر اینکه اسکارها سابقه پزشکی اند. اگر یکی اسکار داری ازت دلیل و درمان هم میپرسن

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

اینکه مثلاً بدونن یکی بد زخمه یعنی همونایی که شما گفتید چیکار میکنن که جای بخیه گوشت اضافه اینا نیار ...

عزیزم جراح همه سعی اش رو میکنه که بخیه خوب بزنه و طی جراحی کمتر از جای برش خون بیاد

بعدش هم توصیه هایی میکنه مثل استفاده از کرم های مخصوص و این چیزا که کمتر بشه کلوئید ها