2777
2789
عنوان

شما بودین چیکارمبکردین🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 27 پست
شما برو بگو نظرتون راجع به آقای فلانی چیهبعد اون دیگه حرف میزنند و می‌فهمه شما می‌خوایش و کارارو درس ...

اخه شابد اصلا اون پسره ک من میخوامش نشناسه

از اساتید دروس عمومی هست اخه

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا بهش بگواگه نشناختبگو میشه اطلاعات بدست بیارید ازش ببینید فرد مورد اعتمادی هست یانه

ب دوستم سپرذم امارشو دربیارم برام

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

به استادت بسپار آمار دربیاره که بقیه کارهاشم بکنه براتدوستت یهو خودش این وسط قاپ طرف رو نزنه😅

نامزد داره دوستم😂

من فکر میکنم مستقیم خودت به استادت نگو .من نظرم اینه این راه بهتره یعنی اینکه به دوستت بگو بره پیش استادتون و در این مورد باهاش حرف بزنه بهشون بگه که آقای فلانی رو شاید بشناسید این مدتی که تو دانشگاه دیدمشون به نظرم انسان سالم و باشخصیتی هستن و فکر میکنم مجرد باشن ، میخواستم کار خیری انجام بدم حقیقتش دوستم خانم فلانی (شما) خیلی دختر خوب و با اخلاق و ... فکر کردم میتونن برای هم مناسب باشن میشه لطف کنین از اون آقا بپرسید اگه قصد ازدواج دارن دوستم رو بهشون معرفی کنید ؟  

من فکر میکنم مستقیم خودت به استادت نگو .من نظرم اینه این راه بهتره یعنی اینکه به دوستت بگو بره پیش ا ...

امیدوارم بخونی نظرتو بگی ، حقیقا ذوق دارم که این اتفاق بیفته و جور بشه 💗

من فکر میکنم مستقیم خودت به استادت نگو .من نظرم اینه این راه بهتره یعنی اینکه به دوستت بگو بره پیش ا ...

مرسییی بابت نظرت عزیزم🥺

من خودم علوم پایم  بعذ ابن اقا از اساتید دروس عمومی هست که مال دانشکده ادبیات هست و ممکنه تاالان اصلا بااون پسر کلاسی نداشته باشه 

وگرنه پیشنهادت بنظرم خیلی خوبه🥺

و دوستم فقط فامیلی اون استاد میشناسن وگرنه خودشو نمیشناسن. اون استاده تاالان چندبن بار بهم مورد معرفی کرده

امیدوارم بخونی نظرتو بگی ، حقیقا ذوق دارم که این اتفاق بیفته و جور بشه 💗

ان شالله توروخدا برام دعاکنبن🥺

ان شاءالله اگه به صلاحت هست با کسی که دوستش داری ازدواج کنی و خوشبخت بشی الهی آمین 💗

ان شالله خدا از زبونت بشنوه عزیزم🥺مرسییی