2777
2789
اولی ۳ ماه تفادت سنی دومی ۱۷ سال

عزیزم اگر خودتون سنتون زیر ۲۴ ۲۵ هست بنظرم خیلی دقت کنید به این تفاوت سنی چون مهم هست خیلی ( دلیل علمیش هم این هستش که تا 25 سال به قسمت جلوی مغز که مسئول تصمیم گیری های مهم مثل ازدواج هست کامل شکل نگرفته) اکر هم ۲۴ به بالا هستید بازم دقت کنید و مشاوره پیش از ازدواج حتمااا یه دوره برید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجیبه نظامی باید خشن غیرتی جدی باشه

خشن که به شدت پرخاشگر یعنی مثلا براش میوه برنداشته بودم یا یه یار دستمالم افتاده بود زمین یا مثلا نت گوشیم روشن بود جوری عصبی شد و دندوناشوروهم فشار میداد ک میگفتم الان ک دست بلند کنه روم و به شدت غیرتی و بد دل و من خیلی با این موضوع داشتم حال میکردم که یک ماه مونده به عروسی تو تلگرامش چتهای عاشقانشو با یه پسر تر..نس دیدم🥲

من پسندامو کردم شما نظر واقعیتو بگو

من اولی را میگم، چون از نظر سنی نزدیک تر هست وتا حدودی تفاهم بیشتره

دومی شوگر ددی محسوب میشه.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

اسی بچه ننه اولی خوب نیست 

اخلاف سنی دومی خوب نیست 

خودت ببین با کدوم کنار میایی 

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            https://daigo.ir/secret/71667746367 

البته ب ظاهر خیلی نمیاد .... بهش ۳۶،۳۷ میاد

اخه اصلا الان بحث ظاهر مطرح نیست

اختلاف سنی خیلی زیاده

اینطوری بخوای حساب کنی به عنوان مثال عقاید یه دهه شصتی با یه دهه هشتادی زمین تا اسمون متفاوته

اولویت ها فرق داره

یکی دنبال ارامشه اون یکی دنبال جنب و جوش و کشف دنیا

من اولی را میگم، چون از نظر سنی نزدیک تر هست وتا حدودی تفاهم بیشترهدومی شوگر ددی محسوب میشه.

راجب این شخص نمیدونم ولی منو همسرم با فاصله سنی کم ی روز آروم هم نداشتیم همش جنگ دعوا بوده ..‌

هیچکدوم!

۴۳ سال خیلی زیاده! تقریبا نصف کل عمر و ۲۰ سال از بهترین سالهای عمرش تمام شده!

بچه ننه هم درست بشو نیست. اگر واقعا و درست متوجه بچه ننه بودنش شده باشید.

کسی که ادب می‌کارد، دوستی درو می‌کند؛ و کسی که مهربانی می‌کارد، عشق گردآوری می‌کند.

اخه اصلا الان بحث ظاهر مطرح نیستاختلاف سنی خیلی زیادهاینطوری بخوای حساب کنی به عنوان مثال عقاید یه د ...

اگر اینم دنبال آرامش باشه چی🤣🤣🤣 تو جوونی پیر شده باشه 

البته موافق مشاوره قبل ازدواجم

اگر اینم دنبال آرامش باشه چی🤣🤣🤣 تو جوونی پیر شده باشه البته موافق مشاوره قبل ازدواجم

اره واقعا مشاوره باید انجام بشه

و این فرد باید موارد مختلفی رو حل کنه هم با خودش هم با طرف مقابل

اینکه چی از زندگی میخواد چه اهدافی داره و اینکه سبک زندگی قبل و بعد ازدواجش چطوریه میتونه اوکی کنه این موارد رو یا نه عقاید مذهبی چطوره به هم نزدیکن نیستن و....

و حتما مشاوره رو جدی بگیرین انشالله بهترین تصمیم ممکن رو برای ایندتون در نظر بگیرین