2777
2789

یه بار تو قطار یه خانمه چادر کشیده بود رو سرش بغلم برق وایسده بود همین جور سیخ 😑

خود کارمندای قطار با تکونای قطاز میخوزدن در و دیوار این اصلا تکون نمیخورد 

برقا هی قطع میشد 

قطار خراب شد وایسد تو بیابون ک کلی حیوون بودن 

بعد ک رسیدیم یه مقصد 

قطار ک ایست کزد خانمه عین فرفره رفت جوری ک راه ۲۰ دیقه ای و در عرض ۳۰ ثانیه رفت 😑

هنوم فکرم درگیر چی بود ؟ 

بیشتر ترسناکککک

من تقریبا ۵ سالم بود ولی قشنگ یادمه

یه آقایی با خانومش تو کوپه بودن و هی به من میگفتن بیا بیا یجور مشکوک انگار دزد بچه باشن

منم میگفتم نمیام و.. جوری که طرف دست منو کشید به زور میخواست ببره کوپش من بکش اون بکش آخرش ولم کرد و کلی میخندید با زنش خانومش هم آدم موجه و مومن خودش هم مومن و جذاب به چشم پدری 

هیچی منم سکته کردم رفتم کوپه خودمون

بعد که رسیدیم مقصد دیدم با این آقا و خانم هم هتلی هستیم و این آقا هم همکار و دوست پدرم بودن و منو میشناختن و کلی باهم رفیق شدیم😂😂😂

هنوز منو میبینه اون روزو تعریف میکنه

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه بار تو قطار یه خانمه چادر کشیده بود رو سرش بغلم برق وایسده بود همین جور سیخ 😑خود کارمندای قطار ب ...

خدا بگم چیکارت نکنه گفت خنده دار بگینننننن نه وحشتناک 

You say you wanted more, what are you waiting for?   I'm not running from you ... Come ! break me down, burry me burry me , Im not finished with you

از طرف دانشگاه می‌رفتیم مشهد 

این‌قدر تو راه زدیم و رقصیدیم کلی خوش گذشت 

بعد یهو شش تا دختر با هم می‌رفتیم سرویس بر می‌گشتیم 

مسیولای قطار شوخی می‌کردن خبردار وایمیستادن یه گوشه نا رد بشیم خیلی‌ باحال بود 

یکی از کوپه بغلی هم مدام می‌رفت دشویی دود و دم به پا می‌کرد مسیولا اومدنی سریع فلنگو می‌بست کلی خندیدم بهش 

You say you wanted more, what are you waiting for?   I'm not running from you ... Come ! break me down, burry me burry me , Im not finished with you