ناراحتم میخام باردار بشم ولی 38سالمه دیره من دیگه فکر بچه دوم نمیکردم وگرنه قبل 35میاوردم میخاستم تک فرزند باشه بچم تا اینکه پسر خالش که بچه خواهرم باشه به بچم گفته بچه های تو تو آینده هیچی ندارن نه خاله دایی عمو هیچ من عمو دارن بچه هام عمه هم دارن سه تا هستن دو پسر یک دختر بعد بچم اومده گریه ک بچه هام عمه عمو هیچ ندارن تنها تنهان میخام برم مشاوره فردا ولی گفتم قبلش تاپیک بزنم نظر بقیه چیه من چون بارداری و زایمان سخت داشتم دیگه نمیخاستم بچه دار بشم الآنم ایودی دارم سنم هم بالا رفته اخه
باران هم ک باشی برای کاسه های وارونه کاری نمی توان کرد خدایا سپاس بابت داشتن نعمت سلامتی و پسرم و همسرم سپاس
آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برو من که اول بهم گفتن دوقلو هست خیلی ترسیدم وخداخدامی کردم جذب بشه یکیش... ولی ازوقتی به دنیا اومده همه اش میگم کاش اون یکی هم مونده بود ۹ هفته جذب شد انگار حیف شد خخخخخ من خیلی پرروام اصلا جو خونمون عوض شده یه حس جوونی و شادی اورده شوهرمم توهیچی بامن موافق نیست ولی این حس روقبول داره خخخ
من به شخصه مخالف صد در صد تک فرزندی ام ، دوست واسه آدم خونواده نمیشه ، در آینده تنها میمونه ، درباره سنتون هم زنداییم ۴۰ سالشه دخترش یک سالشه (دیر ازدواج کردن)
ولی باید تحت نظر پزشک باشی
من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊 🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌
من دو هفته بستری بودم شرایط خاصی داشتم نباید تکون میخوردم خاله م و مادرم نوبتی بعنوان همراه میومدن. ...
شما استثنا هستی
هرچند همین چیزی هم که گفتی خیلی چیز مهمی نیست نهایت پرستار همراه میگرفتی دیگه به خاطر همچین چیزی ادم نمیره حامله بشه عمه خاله بسازه😐 فکر کن بچه بپرسه چرا منو دنیا اوردی بگی برای اینکه اگه بچه خواهرت رفت بیمارستان تو بری همراه بیمار باشی😁 ما تو سختی ها تنهاییم حالا یکی دوبار استثنا هم پیش میاد اکثر مردم اصلا خاله و عمشون رو نمیخوان ببینند