2777
2789
عنوان

قصد بارداری مجدد نداشتم تا این حرف را شنیدم بخاطر بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 1174 بازدید | 95 پست
بنظرم خودت چند سال دیگه حسرت بچه های بیشتر رو میخوری تا دیر نشده اقدام کندایی و زنداییم به فاصله دو ...

واقعااینافکرمیکنن همیشه همینتورسالم وسلامت میمونن نیازبه بچه ندارن

همه چی پول نیست که

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این حرف های مسخره چیه میزنید واقعا اینقدر خاله و دایی داشتن نوه برای شما مهمه که منقلب شدی؟ مثلا عم ...

من دو هفته بستری بودم شرایط خاصی داشتم نباید تکون می‌خوردم خاله م و مادرم نوبتی بعنوان همراه میومدن. داشتن خاله و عمه واقعا نعمته

منم 38سالمه بچه منم مثل براشما گریه میکرد بخاطر همون اقدام کردم

اون تا قبل این حرفا چیزی نمی‌گفت اما از اون شب که این حرف شنیده انگار داره اذیت می‌کنه که تنهام تنهام

باران هم ک باشی برای کاسه های  وارونه کاری نمی توان کرد       خدایا سپاس بابت داشتن نعمت سلامتی و پسرم و همسرم سپاس      

بخدا میرم فردا ایودی را برمیدارما خخخخ

برو من که اول بهم گفتن دوقلو هست خیلی ترسیدم وخداخدامی کردم جذب بشه یکیش... ولی ازوقتی به دنیا اومده همه اش میگم کاش اون یکی هم مونده بود ۹ هفته جذب شد انگار    حیف شد  خخخخخ من خیلی پرروام اصلا جو خونمون عوض شده یه حس جوونی و شادی اورده شوهرمم توهیچی بامن موافق نیست ولی این حس روقبول داره خخخ

اون تا قبل این حرفا چیزی نمی‌گفت اما از اون شب که این حرف شنیده انگار داره اذیت می‌کنه که تنهام تنها ...

بذار بزرگتر بشه ناله هاشو بهت نشون میده 

پسرم میگه اه و دینم به گردنت .

چون خواهرهای خودم هر وقت بیمار بودم رسیدن بالای سرم 

.آلان میگه من خواهر میخوام مثل همین خواهرهای خودت که بهشون زنگ میزنی و راحتی باهاشون

من به شخصه مخالف صد در صد تک فرزندی ام ، دوست واسه آدم خونواده نمیشه ، در آینده تنها میمونه ، درباره سنتون هم زنداییم ۴۰ سالشه دخترش یک سالشه (دیر ازدواج کردن) 

ولی باید تحت نظر پزشک باشی

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

من دو هفته بستری بودم شرایط خاصی داشتم نباید تکون می‌خوردم خاله م و مادرم نوبتی بعنوان همراه میومدن. ...

شما استثنا هستی 

هرچند همین چیزی هم که گفتی خیلی چیز مهمی نیست نهایت پرستار همراه میگرفتی دیگه به خاطر همچین چیزی ادم نمیره حامله بشه عمه خاله بسازه😐 فکر کن بچه بپرسه چرا منو دنیا اوردی بگی برای اینکه اگه بچه خواهرت رفت بیمارستان تو بری همراه بیمار باشی😁 ما تو سختی ها تنهاییم حالا یکی دوبار استثنا هم پیش میاد اکثر مردم اصلا خاله و عمشون رو نمیخوان ببینند