2777
2789
عنوان

پیامک فحش وتهدید

262 بازدید | 38 پست

بنظرتون شکایت کنیم به جایی میرسه و مجازاتش چیه؟

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

لطفا کمک کنید اگر جواب ندادم میام دوباره نگاه میکنم ممنون از کمک و نظراتتون

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

اره  زندانی ۲ تا ۶ ماه . شلاق هم داره . پول نقدی هم هس

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر بخاطر تهدیدش ناراحتیم

شوهرم مدیر ساختمونه گفته اینجا نباید فرش بشورید خانم انگار مشکل شدید روانی داره هم تلفنی هم پیامکی فحاشی شدید و تهدید زن و بچه کرده 

اما شوهرم حتی یک کلمه جواب نداد چون خیلی تشخصی و سریع پیگیری و شکایت ثبت کرده

من الان یکم نگرانم که اذیت نکنه دیوانه است

دیگ بستگی ب کلمه ها داره ، فحش داریم تا فحش تا حد قذف باشه ۸۰ شلاق حدی ک نمیشه با پول خرید ، تهمت ت ...

تهدید زن و بچه کرده گفته دیگه امنیت ندارن زن و بچه ات و خیلی فحاشی کرده مسلسلی با کلی غلط دیکته😄😁😆

بیشتر بخاطر تهدیدش ناراحتیمشوهرم مدیر ساختمونه گفته اینجا نباید فرش بشورید خانم انگار مشکل شدید روان ...

اگر جواب فحاشیاشو نداده باشید و مدرکی نداشته باشه قشنگ دهنشو سرویس میکنن خیالت راحت

اره زندانی ۲ تا ۶ ماه . شلاق هم داره . پول نقدی هم هس

اینارو سرچ کردم ولی میخوام بدونم آیا واقعا تو دادگاه پیگیری میشه یا جدی نمیگیرن

اگر جواب فحاشیاشو نداده باشید و مدرکی نداشته باشه قشنگ دهنشو سرویس میکنن خیالت راحت

خود وکیل هم گفت واقعا شوهر من خیلی مودب خانم محترم خطابش کرد که رگباری فحش بست بهش و اونم قطعش کرد بعد آنقدر زن نادانی که با پیامک شروع به فحاشی و تهدید زن و بچه کرد

ببینید بله شکایتتون به نتیجه میرسه مخصوصا اینکه جواب ندادید شما حق کامل با شماست

ولی اگه استرس این قضیه خیلی اذیتتون مبکنه به هنسرتون بگید که من استرس گرفتم و ترسیدم

ارزش نداره بخاطر دوتا تهدید آبگوشنی یه ادم احمق ارامش روان ادم به هم بریزه

ولی درکل نگران نباشید

این خانوم جلسه اول دادگاه مثه موش میشه

فقط چون تا حالا پاش به دادگاه نرسیده حالا احساس میکنه خیلی شیره

ولی موش ام نیست

ینی اگه قرار شد شکایت کنید نگران نباشید

ولی خب اخر توی در و همسایگی بالاخره خوب میس

به همسر بگید چیه این مدیر ساختمون اصن

همش دردسر و انتظار دیگران از ادم

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دوست ترین جای جهان ایستاده ام کنار تو

[QUOTE=395193728]تهدید زن و بچه کرده گفته دیگه امنیت ندارن زن و بچه ات و خیلی فحاشی کرده مسلسلی با کلی غلط دیکته😄😁 ...[/QUOT

ببین خرجی برا شما نداره شکایتش نهایت ۱۰۰ ۲۰۰    همه کارارو کلانتری دادسرا دادگاه خودشون انجام میدن ، برا پولی ک قراره ب جیب دولت بره ، زودتر از مسائل دیگ ام پیگیری دارن برامن پیش اومده،خیلی حال داد جواب ندادم شکایت کردم شلاق خورد و ۶۰ میلیون ب دولت داد.

ببینید بله شکایتتون به نتیجه میرسه مخصوصا اینکه جواب ندادید شما حق کامل با شماستولی اگه استرس این قض ...

عزیزم استرس من بخاطر تهدیدات ایشون هست وگرنه من خودم خواستم حتما شکایت کنه تا از شیر چاله میدونی لات منش یک زن مرد نما موش بسازم

واقعا باورم نمیشه یک زن آنقدر دریده ووقیح باشه فکر کنم تا حالا کسی تو دهنش نزده 

متاسفانه بعضی از زنها خیلی بیشرف شده ان وهمیشه تابحثی پیش میا موضعشون فحاشی وحمله است یه چیزهم یادگرفته اندکه طرف را جر میدهم.از اینها حتما بایدشکایت کرد تابفهمن کشور شهرهرت نیست.ادمهایی بسیاربی فرهنگ وبی ادب وعقده ای هستن