2777
2789
عجب منم همین طورم فایده انگار دکتر رفتن 😥 اره شما بیشتر از کراتینه حتما ابرسانیش کن خیلی با ماسک و ...

هیچی افاقه نداره وااالا الان میخام امپول یا قرص ویتامینB12بخرم بزنم چون نوشته بودعلائم پایین اومدن این ویتامین دربدن سبب جیامیشه ودقیق من ۵موردو کاما داشتم

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

برا منم بلنده ولی نازکه متاسفانه چیزی نمی‌خورمولی این روزا اکثرا میرم اکستنشن

اکستشن چیه

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی افاقه نداره وااالا الان میخام امپول یا قرص ویتامینB12بخرم بزنم چون نوشته بودعلائم پایین اومدن ا ...

آره والا تازه من رفتم دکتر مثلا میگه فوقش تا دوسال دیگه خوب میشی اونم کلی خرج داره ..اره عزیزم این امپول بیوتین و دکسپانتون و ب کمپلکس و زینک و دی واقعا لازم ان انشالله خوب میشی توکل بر خدا

آره والا تازه من رفتم دکتر مثلا میگه فوقش تا دوسال دیگه خوب میشی اونم کلی خرج داره ..اره عزیزم این ا ...

اره همینارو ک گفتی من زدم والابمنم همین گف۲سال طول میده گفتم خدایا موای پرمشت مشکی پرگلاغیم ازدست رفت حالافر بودنش راضی بودم دیگه کناراومدم حالاکم پشت فر وسفید واقعابدردنمیخوره چهره من دیگه بااین وجود

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

اره همینارو ک گفتی من زدم والابمنم همین گف۲سال طول میده گفتم خدایا موای پرمشت مشکی پرگلاغیم ازدست رف ...

واقعا درک میکنم خیلی اشتباه کردیم رقتیم ارایشگاه حیف موهای فبلی مون 😥😥دلم تنگ شده واسه موهای خودم..واقعا طول میکشه تاددرست شه اما چاره نداریم حالا اگه راه درمانی یکی مون پیدا کردیم بهم بگیم لطفا من سیو میکنم این تاپیکا عزیزم

واقعا درک میکنم خیلی اشتباه کردیم رقتیم ارایشگاه حیف موهای فبلی مون 😥😥دلم تنگ شده واسه موهای خودم. ...

ارهرعزیزم من قراره امپول بزنم یاقرص بی۱۲ اگ تاثیر گذاشت حتمابهت خبرمیدم منم تورو سیو کردم ایشالادوباره موامون درست بشه

ارهرعزیزم من قراره امپول بزنم یاقرص بی۱۲ اگ تاثیر گذاشت حتمابهت خبرمیدم منم تورو سیو کردم ایشالادوبا ...

انشالله عزیزم حتما تاثیر داره من تعریف این امپولا را شنیدم آره حتما باهم در ارتباط خواهیم بود و انشالله هر دومون خوب میشیم☺️🥰