2777
2789
من تتبلی دارن استرس یمدت شیدا میریزه دکترم میرم ولی هیچ ب هیچ نمیدونم چرا کچل شده جلوی موام

منم تیرویید دارم می‌ریزه با وقتی استرس و ناراحتی دارم می‌ریزه خیلی

بپذیر تا بتونی حداقل از بوی گل و صدای پرنده لذت ببری🪽🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان ده سالی هست موهامو کوتاه نکردم،درحد چند سانت کوتاه کردم،قبلا از گودی کمر پایین تر بود،الان کوتاه کردم تا گودی کمر،نرم کننده مو توی حموم میزنم،بعد حمامم سرم مو میزنم و اسپری دوفاز،برای همین کمتر موخوره میگیره

من الان ده سالی هست موهامو کوتاه نکردم،درحد چند سانت کوتاه کردم،قبلا از گودی کمر پایین تر بود،الان ک ...

سرم مو و دو فاز چه مارکی؟

بیشتر ژنتیک تاثیر داره 

من فقط شامپو معمولی میزنم ولی 

هر جا میرم‌میپرسن چی میخوری موهات اینجوریه😂

ناراحت کردن یه آدم مثل پرت کردن یه تیر به آسمونه !که نمیدونی کجای زندگیت قراره برگرده پایین و یقه خودتو بگیره 🙂
بیشتر ژنتیک تاثیر داره من فقط شامپو معمولی میزنم ولی هر جا میرم‌میپرسن چی میخوری موهات اینجوریه😂

آره قبول دارم

من هم شامپو،هم نرم کننده ،هم سرم دوفاز و هم سرم مو ،هرچهارتا مارک ویتروس،استفاده میکنم،عالیه،تو نت ب ...

مرسی قشنگم

دکتر چی گفت نرفتین منم موهاما رنگ کردم نابود شدم

هیچ امپول بیوتین ویکی دیگم تزریق کردم افاقه نکردخودم میگم ازکراتین و تنبلی استرس شدید 

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

هیچ امپول بیوتین ویکی دیگم تزریق کردم افاقه نکردخودم میگم ازکراتین و تنبلی استرس شدید

عجب منم همین طورم فایده انگار دکتر رفتن 😥 اره شما بیشتر از کراتینه حتما ابرسانیش کن خیلی با ماسک و چیزای طبیعی