2777
2789

ببین، بیا یه چیزی رو بین خودمون حل کنیم: "انگیزه" یه شوخی بی‌مزه‌ست. 🥲 یه روز هست، ده روز نیست. اگه قرار باشه منتظرش بمونی، از کنکور که هیچی، از زندگی هم جا می‌مونی. 🚶‍♂️

پس چیکار کنیم؟ قانون اول: به مغزت اعتماد نکن!

مغز ما ذاتاً تنبله و دنبال راه در رو می‌گرده. ما باید با چندتا ترفند ساده گولش بزنیم.🤓

۱. ترفند "فقط ۵ دقیقه"

وقتی به ۳ ساعت خوندن فکر می‌کنی، مغزت قفل می‌کنه. 😵‍💫

راه حل چیه؟

به خودت بگو: فقط ۵ دقیقه می‌شینم، فقط یه نگاه به این صفحه میندازم.

نتیجه رو کجا می‌بینی؟

هیچ مغزی برای ۵ دقیقه مقاومت نمی‌کنه. اما همین که شروع می‌کنی، انگار اولین قاشق از یه غذای خوشمزه رو خوردی... دیگه نمی‌تونی کنار بکشی! 🍲 مغز از کار نصفه‌نیمه متنفره و خودش هُلت می‌ده که ادامه بدی. سخت‌ترین قسمت، همون قاشق اوله!

۲. ترفند "زنجیره ضربدر" ⛓️

یه روز می‌خونی، فرداش میگی بیخیال فردا جبران میکنم.🫠 این بالا و پایین شدن، اعصاب نمی‌ذاره واسه آدم. قبول داری؟

راه حل چیه؟

یه تقویم بزرگ بزن به دیوار. 🗓️ هر روزی که به برنامه‌ت عمل کردی (حتی نصفه‌نیمه)، یه ضربدر گنده و قرمز روش بکش. ❌

نتیجه رو کجا می‌بینی؟

بعد از چند روز، یه زنجیره بلند از ضربدرها داری. از اون به بعد، دیگه برای درس خوندن تلاش نمی‌کنی، برای اینکه اون زنجیره حفظ بشه تلاش می‌کنی! 💪 دیدن اون زنجیره که هر روز بلندتر می‌شه، یه حس قدرت عجیبی بهت می‌ده. 😎

3. ترفند "تله‌گذاری شبانه" 🥷🏼

صبح که پا میشی، کلی انرژیت صرف این می‌شه که "خب چی بخونم؟ کتابم کجاست؟" 🥱 همین اول کاری خسته میشی.

راه حل چیه؟

از شب قبل، همه چیزو آماده بذار رو میزت. کتابی که باید بخونی باز باشه 📖، برنامه‌ت جلو چشمت باشه.

نتیجه رو کجا می‌بینی؟

صبح که بیدار می‌شی، با یه صحنه آماده مواجهی. هیچ بهونه‌ای برای فرار نداری. انگار برای خودِ تنبلِ فردات یه تله گذاشتی که مستقیم بیفته تو دل درس! 🎯

حرف آخر:

منتظر "حس و انگیزه" خاصی نباش. انگیزه یه روزه مثل مهمونیه که قول داده بیاد ولی هیچوقت نمیاد. 🤷 سیستم بساز. با این ترفندهای ساده، تو فرمون مغزت رو دست می‌گیری.

حالا هم پاشو اون ضربدر اول رو بزن! 🔥

امام رضا (ع)

خییییلی عالی بود همه رو شات گرفتم برا پسرم لطف کردی🌷

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلامیه سوال خیلی کلیروش درس خوندن و نوع درس خوندنتون ، سالی که قبول شدین چه فرقی داشت با سالهای قبلش ...

سلام

از هیچ ساعتی برای نخوندن استفاده نکردم

امام رضا (ع)