2777
2789

چرا میاین اگه فک میکنید شهر کثیفی هست 

به خدا که مردم شمال نیاین خوشحال ترن از دست بعضی هاتون 

چرا 

چون فقط این شهرو اشغال دونی میبینین 

و اینم بگم اتفاقا خیییلی شهر تمیزی هست به شرط اینکه ادمهای کثیف واردش نشن

ادمهایی که مثل گاو  میخورن و میزیزن 

یکم فرهنگ داشته باشین 

هرچی میخورین اونجا نریزید

من اصالتا مشهدی هستم ولی میبینم رشتی ها خییلی به تمیزی و جمع اوری زباله هاشون اهمیت میدن 

از شهرهای دیگه میان فک میکنن اومدن طویله 

این همه وقت میزارین هزینه میکنید اون اشعال های بی صاحابتونو بندازین تو سطل زباله 

سطل نیست چرا هست تو راه هست بلاخره ولی شما ها خودتونو زدین به ندیدن

فقط انتظار دارین مامور بیاد گند و کثافتای شما بی فرهنگارو جمع کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به عنوان یک شمالی میگم واقعا شهرداری خیلی از شهرهای شمالی ضعیف عمل می‌کنن.

خیلی از شهرها صرفا مجموعه روستاهای به هم چسبیده هستن که شهرداری زباله‌هایی بعضی روستاها رو جمع نمی‌کنه! سطل آشغال‌ها کمه در سطح شهر.

اصلا معلوم هم نیست مسئول نظافت ساحل و جنگل کیه. من تاحالا ندیدم کسی به جز نیروهای مردمی طبیعت رو تمیز کنن.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

حرفتون درستەولی شهرداری بی عرضە باشە مردمم باید بی عرضە باشیم؟؟

ببین اصلا مسافر هم نباشه خیلی جاها کثیفه. مثلا زباله‌ها توی جوب جمع شدن. خب مردم هم جایی ندارن زباله بذارن. می‌ذارن همونجا کنار بقیه زباله‌ها یا می‌سوزونن.

مسافر که میاد که خیلی کثیف‌تر میشه.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

به عنوان یک شمالی میگم واقعا شهرداری خیلی از شهرهای شمالی ضعیف عمل می‌کنن.خیلی از شهرها صرفا مجموعه ...

خوب شهرداری ضعیف عمل میکنه 

مردم که بد ترن 

بلاخره اون روستایی ها زباله هاشونو یه کاری میکنن 

ولی قسم نخوردن که زباله های مسافرها رو هم گردن بگیرن 

مسافرا که میتونن بیارن بندازن تو سطل زباله داخل راه 

همیشه جمع میکنیم شمال نه حتی محل اقامت خودمون واقعا چرا باید طبیعت بکر جای تفریحی برین زباله بریزین آخه آنروز رفتیم پارک یه عده آوردن  ع رق اینا خوردن مزه لیوانا پوست تخمه همه چی ریخت پاش ول کرده بودن تو پارک کثافت برداشته بود چقدر فحششون دادم 

یبار خودم پوشک بچم یادم رفت تو طبیعت یعنی گذاشتم کنار بردارم ولی ازبس گریه کرد اومدنی موند چقدر عذاب وجدان گرفتم گفتم الان کسی ببینه فحش میده ول کردن ولی خیلی دیگه دور شده بودیم امکان برگشت نبود البته شمال نبود جای دیگه 

چیزی که برا خودتون می‌پسندید برا بقیه هم بپسندید خواهشا گند نزنید همه جااا

خوب شهرداری ضعیف عمل میکنه مردم که بد ترن بلاخره اون روستایی ها زباله هاشونو یه کاری میکنن ولی قسم ن ...

سطل زباله داخل راه آنچنان وجود نداره. نهایتا دو سه تا.

روستایی‌ها هم کار خاصی نمی‌کنن. یا می‌سوزونن یا یه گوشه دپو می‌کنن برای خودشون که هر دو به نوعی آلودگی به وجود میاره.

یه نظریه توی جامعه‌شناسی هست بهش میگن «پنجره شکسته». این اصل میگه که اگه یکی از پنجره‌های یک ساختمون بشکنه و تعمیر نشه، به زودی بقیه پنجره‌ها هم خواهند شکست. چون تعمیر نشدن پنجره حس بی‌صاحب بودن و بدون عواقب بودن کار رو القا می‌کنه.

حالا فرض کن میری یه جایی می‌بینی تو جوب پر از زباله‌ست یا یه گوشه زباله جمع شده. خب، این حس بهت القا نمیشه که اینجا زباله‌دونیه و می‌تونی آشغال بریزی؟

بحث فراتر از بحث فرهنگیه. من می‌دونم مسافرها خیلی خیلی کثیفی و آلودگی رو بیشتر می‌کنن. ولی مگه قانون درستی برای جریمه کسانی که زباله می‌ریزن وجود داره؟ مگه زیرساخت‌های لازم برای جمع‌آوری زباله وجود داره؟ من دارم میگم حتی سطل زباله به تعداد کافی نیست. 

ما رفتیم یه سدی رو ببینیم درشو بسته بودن مبگفتن ارنقدر مردم اشعال ربختن دبگه اجازه نمیدن کسی بره لب سد .والا حق دارن اومدیم چن کیلومتر اون ور تر بشینیم به چایی لخوریم باور کن ادم گنده کار خرابی کرده بود همون جا نکرده بود روش خاک بریزه لامصب 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

بعضیا فکر میکنن اگه زبالشونو بریزن تو طبیعت  همونجا گاو گوسفندان میان  میخورن در صورتیکه اونجا چون هوا گرم ومرطوبه  سریع کرم می‌زنه و اگه اینارو حیوونا بخورن مریض میشن 

همون جور که کسی میاد خونتون دوست ندارید تو خونتون اشغال بریزه پوشاک بچه رو تو خونتون رها کنه ....شماهم لطفا تو طبیعت وسطح روستاها و شهرها اینکارها رو انجام ندید زباله ها رو یا باخودتون ببرید بندازید نزدیکترین سطل زباله  واگه مثلا تو جنگل یا بیابون هستین  زمین رو با یه بیلچه بکنید و یکم عمیقش کنید زباله ها رو بریزید تو گودال و روش هام بریزید