2777
2789
عنوان

رفتم شمال تجربه مو میخوام بگم ناراحتین نیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1335 بازدید | 78 پست
ما رفتیم یه سدی رو ببینیم درشو بسته بودن مبگفتن ارنقدر مردم اشعال ربختن دبگه اجازه نمیدن کسی بره لب ...

اخه اینا ادم نیستن حیف اسم ادم اینا سوسک فاضلاب هستن مگس هستن 

فقط میان شمال بر  ر ی  د ن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه فقط شمال همه جا اگر رفته باشی جدیدا حتی جزیره هرمز اجازه پیدا شدن از قایق نمیدن چرااا چون ادما فرهنگ نداشتن و خرابش میکردن 

خیلی سخته اشغال نریزین ؟ یکم تمیز باشین 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

دقیقا یه بار رفتم رشت واقعا شهر تمیزی هست آدمهاش هم همینطور خونه هاشون همیشه تمیز و پر گل هست. بعضیا فرهنگ ندارن دیگه

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نی نی یار اگه این بار تعلیقم کنی خودمو میکشم😂

به عنوان یه شمالی موافقم 

نیاین  شهر ما برید سمت کردستان کرمانشاه هوا بهتره شمال چیزی نداره دریا هم خواستید برید جنوب 🖐🏻 

گاهی وقتا همه چیز از هم می‌پاشه تا سر جای درستش قرار بگیره نگران نباش خب؟!
بلاخره شاید یکم بهشون بر بخوره از بی شعوری در بیان 😉

همین آدمایی که جلوی بچه هاشون اشغال میریزن بیرون و طبیعت و آلوده میکنن بچه های همین آدم ها هم یاد میگیرن و همینطوری نسل به نسل و ... 

ایشالا که درست بشن