2777
2789
عنوان

بچه ها شمال شهر ب شهر فرق دارن با هم

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 21 پست
ببین کلا مازندرانیا یکم بی ذاتن من شوهر عمم مازندرانیه خیلی ادم مارموزیه بابام شریک داشت چند سال پیش ...

نمیشه که کلی گفت 

اینقد بر خورد داشتن با آدمای مختلف و سردی و گرمی روزگار رو چشیده‌ن که اینجوری بی تعارف شدن با مردم 

رفتارشون هر سال نسبت به سال قبل بدتر میشه و البته بهشون هم حق میدم.وقتی ۱۰ تا مسافر گند میزنن به شهر ...

نمیدونم ولی من اصلا دیدم نسبت ب گیلان خیلی مثبته 

چون رفتار مثبتی ازشون دیدم 

جنوب که عشقه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیشه که کلی گفت اینقد بر خورد داشتن با آدمای مختلف و سردی و گرمی روزگار رو چشیده‌ن که اینجوری بی تع ...

امیدوارم به پستت نخوره دوستم خاستگار مازندرانی داشت بعد بهش گفتم نکن ما ضربه خوردیم الان تو عقد بهش خیانت شده پسره رفته با دوست دوستم و دارن جدا میشن 

در گنگ ترین حالت زندگیمم

امیدوارم به پستت نخوره دوستم خاستگار مازندرانی داشت بعد بهش گفتم نکن ما ضربه خوردیم الان تو عقد بهش ...

حس میکنم  خونگرمی ایرانی بودن  توشون کمرنگگ شده 

یکم متفاوت تر از مان 

و

ما داماد رشتی داریم اینقد پسر خوبیه. انکار همه زندگیشونو میدن دست زنشون مدیریت کنه 

حس میکنم خونگرمی ایرانی بودن توشون کمرنگگ شده یکم متفاوت تر از مان وما داماد رشتی داریم اینقد پسر ...

اره داماد خالمم مال صومعه سراس مرد خیلی خوبیه تازه بهش ارث زمین رسیده کلشو به نام زنش کرده

در گنگ ترین حالت زندگیمم

وای ما از جنوب رفتیم گیلان انقدد بی رحم و عصبی بودن درست جواب ادمو نمیدادن 

خواستیم بریم اولسبلنگاه ماشینمون داغ کرد دندش تکون نمیخورد تو راه وایسادیم انقدددد غر زد و گفت ماشینتونو بردارین از جلو دکه من

میگفتیم تکون نمیخوره میگفت خب من چیکار کنم بیام بزارمش رو کولم؟😐بشدت از مسافر بدشون میاد با اینکه شهرشون با همین مسافرا آباد شده 

مردم عادیش باز بهتر بودن ولی مغازه دارا خیلی عصبی و سرد انگار پولشونو خورده بودیم 

نمیدونم دیگه چون ما از جنوب رفتیم اینجوری بود برامون یا برا همه همینه

اصــالت،قابلِ تَقلیـــد نیست!💌🤌
وای ما از جنوب رفتیم گیلان انقدد بی رحم و عصبی بودن درست جواب ادمو نمیدادن خواستیم بریم اولسبلنگاه م ...

کلا جنوبی ها خیلی خونگرم 

شمالی ها بشدت سرد ... انگار تو اروپا زندگی میکنن 

اصلا بخشنده نیستن ..... فقط میخوان کارر خودشونو پیش ببرن