2777
2789
عنوان

اظطراب اجتماعییییییی

214 بازدید | 29 پست

این دهمین باره دارم تاپیک میزنم درباره این موضوع

من ۱۷ سالمه و این مشکلو دارم نمیدونم واقعا تا ۱۰ روز دیگه که مدرسه باز میشه چیکار کنم قراره چه بلایی سرم بیاد 

پارسال با هیچکدوم از بچه ها نتونستم ارتباط بگیرم و همیشه رودربایستی داشتیم باهم و اصلا نمیتونم مدرسه رو تحمل کنم و الانم اونا همشون بهم میگن ساکت و مظلوم و...و یه برچسبی هم روم زدن...چیکار کنم؟چه خاکی تو سرم بریزم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا نمیتونم دیگه تحمل کنم فقط دارم زجر میکشم از این زندگی

من الان بهتر شدم 

نمیدونم چطوری شاید بخاطر این که مسافرت زیاد رفتم یا به زور مهمونی رفتم

از این اجتماع گندیده و ادماش بیزارم)) به امید ندیدن فامیل😉🍻

من الان بهتر شدم نمیدونم چطوری شاید بخاطر این که مسافرت زیاد رفتم یا به زور مهمونی رفتم

چیکار کردی؟من انقد بدنم میلرزه و تپش قلب دارم که اصلا فکر حرف زدنو نمیتونم بکنم

عزیزم، من احساس میکنم اعتماد به نفسم نداری، باید تقویتش کنی... 

بعضی اوقات پرو بودن خیلی چیز خوبیه، به خودت بگو دوهفته اول مدرسه باید هرچی تو ذهنم میخوام در واقعیت بگم به زبون بیارم ، هرسئوالی توی ذهنمه بپرسم، باید باید با بغل دستیم صحبت کنم... ببین باید باید، فکر کن مجبوری

دوهفته که این کارو انجام بدی اوکی میشی خود به خود

بیرون رفتنم خیلی تاثیر داره روی اجتماعی بودن

نمیتونم نمیشه سخته

داری اشتباه میکنی 

اینکارت اشتباهه

اینطوری عمرا بتونی درست بشی

نشستی داری ترسات و قوی تر میکنی بجاي اینکه بزنی تو سرش 

من خودم میدونم چجوریه و چقد سخته، ولی اینم قبول ندارم که بشینم از سختیش بگم و تلاشی براش نکنم 

اعتماد بنفست و ببر بالا، تو هیچ مشکلی نداری، بقیه هم خونشون رنگین تر از تو نیست که تو نتونی مثل اونا باشی

(:My blue lilium 

عزیزم، من احساس میکنم اعتماد به نفسم نداری، باید تقویتش کنی... بعضی اوقات پرو بودن خیلی چیز خوبیه، ب ...

نه اصلا وقتی چشمم به هم سن و سالای خودم میفته سریع انگار شل میشم میرم یه گوشه و احساس کمبود شدید دارم اون لحظه

ولی خب چشمام و صورتم و دست و پاهام میلرزن اصلا قفل میکنم اون لحظه 

داری اشتباه میکنی اینکارت اشتباههاینطوری عمرا بتونی درست بشینشستی داری ترسات و قوی تر میکنی بجاي این ...

بعضی همکلاسیام از دوران بچگی منو میشناسن که چقد کمرو و خجالتی بودم همش پیششون احساس کمبود دارم احساس میکنم اونا منو همون ضعیف بدبخت میبینن این بیشتر اذیتم میکنه