2777
2789
عنوان

اظطراب اجتماعییییییی

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 29 پست
بعضی همکلاسیام از دوران بچگی منو میشناسن که چقد کمرو و خجالتی بودم همش پیششون احساس کمبود دارم احساس ...

مشکلت اعتمادبه نفس نداشتنه، اول باید روی خودت کار کنی

امسال هم همون دوستات هستن؟ 

بهشون نشون بده که اون دختر خجالتی و ضعیف مرد 

(:My blue lilium 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه کمبودی داری؟ مثلا فکرمیکنی توی چی از اونا کم داری؟

از ظاهر خودم راضی نیستم. اینکه قبلا خجالتی بودم و همه اینو میدونن اذیتم میکنه.اینکه هیچ دوستی ندارم 

مشکلت اعتمادبه نفس نداشتنه، اول باید روی خودت کار کنیامسال هم همون دوستات هستن؟ بهشون نشون بده که او ...

اره 

ولی اعتماد بنفسمو چطوری بالا ببرم 

از ظاهر خودم راضی نیستم. اینکه قبلا خجالتی بودم و همه اینو میدونن اذیتم میکنه.اینکه هیچ دوستی ندارم

عزیز دلم مطمئنم که تو خیلیی عالی هستی💖

بنظر خودت توی همکلاسیات کسی هست که تو از اون بهتر باشی؟ 

اره ولی اعتماد بنفسمو چطوری بالا ببرم

خودت و دوست داشته باش 

تو خودت و دوست داشته باشی و به خودت عشق بدی بقيه هم همینکارو باهات میکنن 

برو با بقیه حرف بزن، شوخی کن، بگو، بخند، مثل همه 

کم کم شروع کن، به خودت احساس ناکافی بودن نده، با بقیه معاشرت کن و اگه دیدی بقیه از تو خوششون نمیاد نگو مشکل از منه، بگو مشکل از لیاقت اوناست

عزیز دلم مطمئنم که تو خیلیی عالی هستی💖بنظر خودت توی همکلاسیات کسی هست که تو از اون بهتر باشی؟

بآور کن درسم از همشون بهتره ولی چه فایده وقتی نمیتونم خودمو نشون بدم 

خودت و دوست داشته باش تو خودت و دوست داشته باشی و به خودت عشق بدی بقيه هم همینکارو باهات میکنن برو ب ...

ایشالا که بتونم اینارو انجام بدم..ممنون از کمکت🙏

ایشالا که بتونم اینارو انجام بدم..ممنون از کمکت🙏

خودت و مجبور کن انجام بدی 

دیگه داری بزرگ میشی تو جامعه‌ی بیرون از خونه‌تون کسی نیست که مراقبت باشه یا باهات خوب رفتار کنه، اونجا فقد منافع خودشون براشون مهمه، باید بتونی حق خودت و بگیری

بآور کن درسم از همشون بهتره ولی چه فایده وقتی نمیتونم خودمو نشون بدم

همین که قبول داری توی درس از همشون بهتری، خودش یه راه واسه بالابردن اعتماد بنفس، میدونی چندنفر از همون بچه ها دوست داشتن مثل تو درسشون عالی بود؟ توام از همین استفاده کن وقتی دیدیشون بجای اینکه چشمات،پاهات بلرزه به خودت تلنگر بزن، بگو هرچیم که باشه توی درس به من نمیرسن، وتوی مدرسه همین مهمه، توی کلاس همین مهمه، بعدم 90درصد آدمای جامعه از چهرشون راضی نیستن درصورتی که همشون زیبان،تازه تو هنوز توی سن بلوغی... به مرور چهرت خیلی عوض میشه اعتماد به نفس داشته باش دختر زیبا