2777
2789
عنوان

هر کی سوال داره بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 98 پست
خیلی نگران سلامتی ام هستم

ممکنه یه اتفاقی بیوفته که‌ و ناراحت نگران شی و یه تغیراتی اتفاق بیوفته اما در نهایت اتفاق بدی نیوفته و به خیر مبگذره

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست داره و قصدس به زودی جدی میشه

میادخواستگاری

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

بنظرت ازم خوشش میاد؟!چه دیدی داره نسبت بهم؟! و اینکه رابطه مون قطع میشه یا نه

خوشش میاد اما نه به قصد جدی قطع میشه تا سال آینده اما خودت قطعش میکنی و به این نتیجه میرسی که نمیخوایش

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

خواستگارم بهم پیام میده و برمیگرده سمتم?

احتمالش کمه اما اکه برگرده هم قبول کردنش به نفعت نیس

من چاقم یا نه؟

ممکنه یه کم جهارشونه برنی اما لاغری تقریبا

کامران چه ادمیه حرفاش راسته

آدم درستی نیست ممکنه از رو هوس باهات باشه و بعضی حرفاش دروغه

نمیشه هیچ کاری کرد که بشه؟اصلا منو دوست داره؟

اره الان دوستت داره اما در آینده یه چیزایی میفهمی که متوجه میشین به درد هم نمبخوربن 

واسم دعا گرفتن؟

احتمالش زیاده کسایی هستن که ممکنه این کارو بکنن به زودی و دشمنن و زندگیتو نابود میکنن حواستون جمع کن

میادخواستگاری

اره اما نه به زودی 

اره اما نه به زودی

تهش میشه ازدواج بارضا یانه

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.