2777
2789
عنوان

هر کی سوال داره بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 98 پست
انشا. هیچ اتفاقی نمی افته من اصلا توانش رو ندارم به خدا

ممکنه روحیتو ببازی اما زیاد ابن موضوع طول نمی‌کشه و بعدش یه اتفاق و خبر خوب برات هست

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خخخ من چاقم حس ششمت به درد نمیخوره

گفتن که چهارشونه ای خیلیا هم تو ابن سایت هستن که حرفام براشون درست در آمده و خیلی هم هر روز میان براشون فاال بکیرم پس به قبول داشتن تو نیاز ندارم 

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

ن واقعا دوسم داره؟فراموشم میکنه؟

تا حدی اره اما زود گذره و واقعی نیس 

گفتن که چهارشونه ای خیلیا هم تو ابن سایت هستن که حرفام براشون درست در آمده و خیلی هم هر روز میان برا ...

حالا یه سوال دیگه

من حدودا چند سالمه

اینو بگو شاید درست در اومد

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿

[QUOTE=395168652]حالا یه سوال دیگه من حدودا چند سالمه اینو بگو شاید درست در اومد[/QUOTE

۲۹ تا ۳۵

[QUOTE=395168652]حالا یه سوال دیگه من حدودا چند سالمه اینو بگو شاید درست در اومد[/QUOTE ۲۹ تا ۳۵

این درسته ۳۴ ام  

سوال بعد من دوباره باردار میشم یا نه؟

جنسیت رو‌هم بگو 

این درسته ۳۴ ام سوال بعد من دوباره باردار میشم یا نه؟جنسیت رو‌هم بگو

اره نه به زودی تا ۲ سال آینده احتمال زیاده پسره

اره نه به زودی تا ۲ سال آینده احتمال زیاده پسره

یه بار یه نفر تو همین سایت سه تا موضوع رو با تاریخ برام پیش بینی کرد همش درست بود

ولی متاسفانه اسم کاربریش رو یادم نیست

ممکنه روحیتو ببازی اما زیاد ابن موضوع طول نمی‌کشه و بعدش یه اتفاق و خبر خوب برات هست

تا پامو گذاشتم مطب دکتر گفت عمل 

می خواستم بگم دکتر فقط از اینجا داشتم رد میشدم به خدا به من میگه همه چیزش رو در بیار بده 

به خدا خوبم من که در نمیارم رحمم رو به خاطر فیبرم 

[QUOTE=395174189]تا پامو گذاشتم مطب دکتر گفت عمل  می خواستم بگم دکتر فقط از اینجا داشتم رد میشدم به خدا به من م ...[/QUOT

روحتون از دست نده خدا به زودی معجزشو نشونت میده