2777
2789
عنوان

خانما امروز سونو ان تی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 3105 بازدید | 105 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون استارتر می‌گفت پسر پسرمن در الویت میگم سالم باشه هر چی باشه بعد میگم یه دختر یه پسر حتی اگه دو ت ...

عزیزم من کجا پسر پسر کردم من. دوتا دختر دارم از جونم بیشتر دوستشون دارم بخدا هر کی میگفت سقط نکن بزار شاید پسر باشه میگفتم فرق نمیکنه هرچی خدا صلاح بدونه دیگه طبیعی بود دوتا دختر داشتم حالا اگه پسر هم داشته باشم که بهتر 

عزیزم به امید خدا صاحب یه پسر سالم و صالح بشی

خانم من سی و هشت سالمه .

ارزومه ازدواج کنم بچه دارشم .

وگرنه مجبورم بچه های مردم به سرپرستی بگیرم .

یا از راه ها نوین مجبورم فریز کنم .

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

اسی من مطمنت کردم که بچت پسر هست همون خانم دیروز بهت پیام دادم .. شیرینی من یادت نره بانوی زیبا 😘😘 ...

از کجا؟

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم....  بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....