2777
2789
عنوان

خانما امروز سونو ان تی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 3105 بازدید | 105 پست

اسی مبارکت باشه ب دل خوش بغلش بگیری.

برای منم دعا کن

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم....  بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی برات خوشحال شدم انشالله که صحیح وسالم بغلش کنی.فاز بعضی هارو درک نمیکنم.خب طرف دوتا دختر ناز داره دلش میخواد یه پسرم داشته باشه ازدرگاه خدا میخواد اگه صلاحش باشه خدا بهش میده

حالا اگه صلاح خداوند دختر بود جه تاپیکی می زدی؟؟؟؟؟پس اونهمه کولی بازی هات ناراحتی ار بارداری نبودپس ...

عزیزم چرا توهین میکنی کولی بازی یعنی چی بخدا من از روز اول هم کفتم هرچی خدا صلاح بدونه حالا هم خدا را شکر خدا دل دخترامو شاد کرده چون خیلی داداش دوست داشتن من هنوزم ترس دارم میدونی من از سزارین متنفرم یعنی تصور دوماه آخر بارداری و سزازین دیونم میکنه