2777
2789
عنوان

خانما امروز سونو ان تی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 3105 بازدید | 105 پست
من دوتا دختر دارم بازم دختر بزرگم دختر دوست داره

خوندم پربازدیدتونو هر چی بود انشالله قدمش خیره . خودم انقد گریه کردم کلی برنامه داشتم تازه بچم هم دوسالو نمیشه ولی از هفته شونزده هفته دیگه بیخیال شدم  خدا خواسته باشه. شما هم فک میکنم بخش زیادی از ناراحتی به خاطر هورمناتونه‌. بسپرین به خدا 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا را شکر تونستی کنار بیای کاش منم بتونم راحت کنار بیام

میتونی عزیزم انشالله همین که تو سنو ببینید اینا یادت می‌ره 

رفتی سنو لایکم کن💚

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

اسی خدا به دادت برسه چون سر جنسیت هم حساس هستی دختر بشه وسواس فکری دیوونت میکنه من ک شدم

مگه فرق دختر و پسر چیه؟

اسی لایق بچه نیست اصلا 

که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊

مگه فرق دختر و پسر چیه؟اسی لایق بچه نیست اصلا

اگه الان می‌گفت دختر می‌خوام بازم همین حرفو میزدین 

خوب دو تا دختر داره دوست داره سومی پسر باشه یه چیز طبیعی هست

اگه الان می‌گفت دختر می‌خوام بازم همین حرفو میزدین خوب دو تا دختر داره دوست داره سومی پسر باشه یه چی ...

نه من نمی‌گم کدوم بهتره یا اصلا مهم نیست چی بگه من میگم هر چی خدا بخواد 

که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊